Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Topptipset 9 November 2018

Det här är en relativt klurig kupong. Det finns få klara spikar detta förslag Topptipset 9 november 2018 vilket öppnar för en del kreativa spelförslag.

När Lille mötte Strasbourg i cupen blev det förlust med två mål mot noll. Det blev förlust även mot seriens gigant PSG nyligen, även om de var med bra i matchen. Strasbourg har inte åkt på en förlust på sex matcher, vilket är bra statistik. Känns ändå som det jagande laget när Lille har hemmafördel.

Frosinone är nyuppflyttade den här säsongen. Inledningsvis såg det ganska tungt ut för laget, som trots allt visat bättre takter det senaste. Fiorentina har en rejäl formsvacka som resulterat i en enda seger på sex matcher. Senast släppte de in ett surt kvitteringsmål i slutminuterna mot Roma. Vi utgår från tvåa.

Matchen mellan Hannover och Wolfsburg är svårbedömd. Ingetdera av lagen har imponerat den här säsongen. Dagens hemmalag har sex förluster på åtta försök medans Hannover bara mäktat med en vinst på åtta matcher. Lagen möttes i cupen nyligen, där Wolfsburg gick segrande ur kampen. Utgå från tvåa.

Derby i Sheffield väntar. United gjorde något av en plattmatch mot Nottingham senast, vilket innebar placeringstapp i toppen av The Championship. Än värre ser det ut för Wednesday, som inte ingjuter förtroende just nu. Derbyn är alltid kluriga, men här känns utgångsettan given.

Systemförslag Topptipset 9/11 2018

  1. Levante – Real Sociedad 12
  2. Lille – Strasbourg 1X
  3. Hannover – Wolfsburg X2
  4. Frosinone – Fiorentina 2
  5. Sheffield U – Sheffield W 1X
  6. Aberdeen – Hibernian 12
  7. Zwolle – Willem II 1X
  8. Vitoria Setubal – Feirense 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!