Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 8 Augusti Onsdag

Det är dags för ytterligare åtta matcher i vårt Topptipset förslag 8 Augusti Onsdag. Kvalet i Champions League fortsätter och övriga matcher kommer från isländska ligan, Bundesliga 3 och division 2. Vi ger Celtic stora chanser i vad vi ser som en klar spik.

Celtic har inlett spelet i ligan starkt och kommer utöver det från starka prestationer i CL-kvalet. Både Rosenborg och Alashkert besegrades utan större huvudvärk. Denna matchen får de klara sig utan både Dembele och Nitcham, tveksamt om det spelar så stor roll. Klasskillnad mot Athen som mycket väl kan vara rostiga efter uppehållet. Etta.

Det andra bästa laget i den grekiska ligan förra året var PAOK Saloniki. De möter Spartak Moskva på hemmaplan. Grekerna stod för en mindre skräll när de skickade ut starka Basel förra omgången i kvalet. De kan kanske hota men utgångsettan får hemmalaget enkelt.

Enklare är det att hitta ett streck i matchen mellan Salzburg och Shkendija. Det österrikiska laget har börjat höstsäsongen starkt och det höjer förhoppningarna på laget den här vändan. Vi tror stenhårt på att laget fortsätter visa klass och får med sig tre poäng från detta hemmamötet.

En svensk match finns med på dagens kupong. Det är Varberg som möter Ullared på hemmaplan. Bägge lagen hör till i de nedre regionerna av tabellen och deras form är svårbedömd nu efter uppehållet. Vi garderar.

Systemförslag Onsdag Topptipset 8/8

  1. Celtic – AEK Athen 1
  2. PAOK Saloniki – Spartak Moskva 1X
  3. Red Bull Salzburg – Shkendija 1
  4. Varbergs Gif FK – Ullared IK 1X2
  5. Ka Akureyrar – FH Hafnarfjordur 1X2
  6. Fjölnir – Keflavik 1X2
  7. Energie Cottbus – Unterhaching 1
  8. Osnabrück – 1860 München X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!