Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Topptipset 5 December 2018

Den här gången dominerar Premier League matcherna vårt förslag Topptipset 5 december 2018. Matchen mellan Man United och Arsenal sticker ut. Öppten match i toppen som lär bli sevärd.

Det är Manchester United som har fördel av hemmaplan i mötet mot Arsenal i en match där viktiga poäng står på spel. United ligger åtta poäng bakom Arsenal som ligger på fjärde plats. Det är den sista platsen som erbjuder spel i Europa kommande säsong. Förlust här och den drömmen spräcks mer eller mindre. Mourinhos United har inte tagit en trepoängare på över an månad. Arsenal gjorde en toppmatch i derbyt mot Tottenham och tvåan är den som känns överlägset bäst.

Liverpool innebär ett starkt spikförslag. De besegrade Everton i ett hett derby närmast och har en mycket bra säsong bakom sig. Burnley får det inte att stämma och deras insatser sticker ut för att de är miserabla. Svårt att föreställa sig att deras negativa period vänder den här matchen.

Det går inte bra för Southampton heller. En vinst på fjorton matcher håller inte för spel på den här nivån. Allvarligare är att spelet inte sett bra ut någon av matcherna. Litet steg framåt när de kryssade mot Manchester United med två mål var nyligen. Torskade mot Arsenal efter en stark avslutning av topplaget. Det här släpper Tottenham aldrig.

Topptipset systemförslag 5 december

  1. Manchester United – Arsenal 1X2
  2. Burnley – Liverpool 2
  3. Tottenham – Southampton 1
  4. Everton – Newcastle 1X
  5. Wolverhampton – Chelsea X2
  6. Fulham – Leicester X2
  7. Bordeaux – St.Etienne 1X2
  8. Lyon – Rennes 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!