Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset förslag 4 december 2018

Det är dags för ett Topptipset förslag 4 december 2018 med huvuddelen av matcherna från den engelska ligafotbollen. Manchester City är fortsatt heta och vi har inga problem med att spika seger för laget, trots att Agüero saknas.

Senaste matchen hade Brighton spelövertag då Huddersfield fick en spelare utvisad i ett tidigt skede. Nu är Stephens avstängd. Palace förde matchen mot Burnley och segern var minst sagt rättvis. Det var en av de bättre prestationer av laget den här säsongen. Innan den matchen hade de inte en enda trepoängare på åtta omgångar. Svårlöst match som bör garderas.

Ett lag som inte har problem med formen är Manchester City. De har vunnit sex matcher i rad, nu senast en klar vinst mot Bournemouth där de dominerade den andra halvlek totalt. Bottenlaget Watford får inte spelet att stämma vilket syns på laget självförtroende. Den här matchen spikas.

Det är förståeligt att Bournemouth har mediokra resultat det senaste om du granskar deras motstånd. City, United och Arsenal är svåra uppgifter oavsett hur bra formen är. Gjorde en fin första halvlek mot Man City. Huddersfield fick oturligt en man utvisad efter trettio minuter vilket förklarar nollpoängaren mot Brighton. 1X täcker det mesta.

Topptipset system 4/11

  1. Bournemouth – Huddersfield 1X
  2. Brighton – Crystal Palace 1X2
  3. West Ham – Cardiff 1
  4. Watford – Manchester City 2
  5. Amiens – Monaco X2
  6. Nice – Angers 1X2
  7. Montpellier – Lille 1X
  8. Sampdoria – Spal 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!