Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 31/8

Det är nästan dags för helg. Topptipset förslag 31/8 ser en kupong där svårlösta matcher blandas med starka spikar. IFK Norrköping är först ut och de bör kunna klara att få med sig en bortavinst mot det sämst presterande laget i ligan just nu.

I matchen mot Blåvitt låg Norrköping under, men vann matchen till slut, det lär ha gett en bra dos självförtroende. Just nu ligger de sju poäng bakom serieledande AIK. Skall de inte bli avhängda är det vinst som gäller. Anmärkningsvärt är att det var Trelleborg som vann det första mötet för säsongen. Den här gången blir matchbilden säkerligen mycket annorlunda.

Lyon är ett topplag som dock hunnit med en förlust mot Reims denna säsongen. I matchen mot Strasbourg såg det genast bättre ut. Nu väntar Nice som fortfarande jagar sin första fullpoängare. De föll ihop totalt i slutet av matchen mot Dijon och formen är klart oroväckande. Ettan är given.

Milan öppnade bra mot Napoli men släppte en tvåmålsledning till förlust. Roma hämtade å andra sidan upp ett underläge till att rädda en poäng mot duktiga Atalanta. Bägge lagen vill säkerligen vara med i toppen av tabellen. Den här matchen kan gå hur som helst. Vi garderar.

Den första matchen i La Liga blev Real Madrid för svåra för Getafe. Därefter besegrades Eibar odramatiskt. Valladolid har också haft en svår start på säsongen med en förlust mot Barcelona i bagaget. Vi börjar med ettan.
Real Sociedad har gjort blandade insatser hittills. Nu senast hämtade de upp ett tvåmålsunderläge vilket är positivt. Eibar har inte gjort något väsen av sig och får de nog svårt ikväll.

Villareal har inte haft en anmärkningsvärd start på säsongen men är skickligare än Girona normalt sett. Nu har de även hemmafördel och där brukar de spela tufft. Vi spikar ettan när de här två kämpande lagen möts.

Topptips 31/8 System

  1. Trelleborg – IFK Norrköping 2
  2. Lyon – Nice 1
  3. Milan – Roma 1X2
  4. Getafe – Valladolid 1X
  5. Eibar – Real Sociedad X2
  6. Villareal – Girona 1
  7. Hannover – Borussia Dortmund 1X2
  8. Leeds – Middlesbrough 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!