Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 29 September

Det är England för hela slanten detta Topptipset förslag 29 september. Största favoriten heter Manchester City och det är ingen match vi slösar streck på.

Hittills har det spelats sex omgångar i Premier League, vilket gör att en viss form börjar skapas i tabellen. Liverpool och Chelsea spelar båda bra och det syns i deras positionering. Noterbart är att de två lagen spelade mot varandra i en cup-match nu i veckan. Där vann Chelsea även om bägge lagen hade en högst alternativ startelva.

Räkna oavsett med att The Reds är revanschsugna. Skall det bli vinst för Salah och övriga spelare i Liverpool gäller det att få stopp på den starka offensiv Chelsea besitter i form av bland andra Eden Hazard. Öppen match och vi garderar. Om kniven är mot strupen väljer vi Liverpool först.

Manchester City har en tacksam uppgift i form utav Brighton på hemmaplan. Underskattning skulle vara det enda som får laget på fall. Såhär tidigt på säsongen har de inte råd med det och vi slösar ingen energi. Med hemmafördel släpper de aldrig poäng. Kupongens mest streckade match med reson, solklar etta.

I fjol storspelade Wolverhampton i Championship och I PL har de gjort det bra. De spelar ofta starkt hemma, som det ofta är med brittiska lag. Nu möter de Southampton som inte imponerat särskilt. En förlust mot Liverpool är inte så mycket att säga om, att de var helt osynliga är dock svårt att förbise. Senast de här två lagen möttes vann Wolverhampton. Då hade Southampton hemmaplan. Vi chansspikar ettan.

En ganska svårbedömd match på förhand är Everton mot Fulham. Everton är det sämre laget men har hemmafördel och dessutom gjort ganska bra ifrån sig det senaste, med Richarlison som fått mycket uppmärksamhet för sina fina insatser. Fulham är något bättre på hemmaplan och vi utgår från etta, men garderar kraftigt.

Birmingham på hemmaplan mot gästande Ipswich är klurig. Hemmalaget har dålig statistik med en vinst på nio försök i Championship. Sex har dock slutat oavgjort, vilket bör beaktas. Ipswich jagar fortfarande sin första trepoängare men har sett bättre ut och någon gång kommer den. Vi utgår från tvåa här.

Lördagens Topptipset System: förslag på 54 rader

  1. Chelsea – Liverpool 1X2
  2. Arsenal – Watford 12
  3. Everton – Fulham 1X2
  4. Huddersfield – Spurs 2
  5. Manchester City – Brighton 1
  6. Newcastle – Leicester 1
  7. Wolverhampton – Southampton 1X
  8. Birmingham – Ipswich 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!