Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 29 Juli Tips Söndag

Vårt Topptipset förslag 29 Juli tips gläds åt att det är många blågula matcher med på dagens kupong. Allsvenskans möten innebär intressanta spelalternativ, men få klara spikar.

Danska Superliga ger lättare spel. Bröndby var ett topplag förra året och den inledande fasen i ligan har visat på god gorm. De har vunnit en och spelat en match oavgjort hittills. Motståndet idag står Hobros för, vilket bör betyda ytterligare en trepoängare för ambitiösa Bröndby. Vi spikar ettan.

I de Allsvenska matcherna garderar vi rätt friskt. AIK är klara favoriter men motståndet besitter skrällkapacitet vilket kan vara tacksamt att pricka in. HIF krigar om viktiga poäng i toppstriden och bör ta hem sitt möte i Superettan bekvämt. För Landskrona blir det eventuellt något svårare, vi garderar trots ett favoritskap.

Förra året tog Young Boys hem det schweiziska ligaguldet och satte punkt för FC Basels totala dominans. Nu ställs de mot Lugano på hemmaplan, en uppgift de har full kapacitet att klara av. Bägge lagen vann sina premiärer men YB kontrollerade sin match totalt, till skillnad mot Lugano. Vi spikar.

Topptipset Söndag System Tips 29/7

  1. AIK – Kalmar FF 1X2
  2. BK Häcken – Örebro SK 1X2
  3. Djurgården – GIF Sundsvall 1X
  4. Landskrona BoIS – Gefle IF FF 1X
  5. Jönköpings Södra – Helsingborgs IF 1X2
  6. Hobro IK – Bröndby X2
  7. FC Köpenhamn – Aalborg 1
  8. Lugano – Young Boys 2