Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 29 oktober måndag

Ny vecka nya tag. Vårt Topptipset förslag 20 oktober måndag bjuder på en hel del sevärda matcher. Först ut en toppmatch i Premier League, där Man City reser för att ta sig an Tottenham, ett annat av årets storlag.

Manchester City har imponerande målstatistik och de bör kunna klara av deras uppgift för dagen, även om en bortamatch mot Tottenham aldrig är enkel. Tottenham har spelat bra i ligan men inte fått till det i CL, där motståndet är något tuffare. Vi garderar med kryss men utgår från tvåa.

Ett toppmöte i Allsvenskan fortsätter kupongen. Det är AIK som har hemmafördel när jagande Malmö FF kommer på besök. Troligtvis blir det Gnaget som lyfter bucklan i år, men Malmö är inte långt efter och är säkerligen sugna på att återta en del av sin heder. Men Stockholmarna har inte förlorat på hemmaplan i år och det känns högst tveksamt att de gör det idag.

Superettan bjuder på en klar spik. Gefle ligger på nedflyttningsplats och trots att det finns en chans på pappret att de klarar sig vidare, är chansen försvinnande liten. Norrby kämpar också kring strecket men har full chans att säkra nytt spel i ligan. Vi chansspikar en vinst för Boråsarna.

Topptipset System 29/10

  1. Tottenham – Manchester City 2
  2. AIK – Malmö FF 1X2
  3. FC Midtjylland – Bröndby 1X
  4. Lazio – Inter 1X2
  5. Start – Molde X2
  6. Gefle – Norrby IF 2
  7. Jönköping Södra – Gais 12
  8. Malaga – Numancia 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!