Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 28 Maj

Ny vecka, nya tag. Uppvärmningen inför VM har börjat och det finns ett par intressanta träningslandskamper att ta ställning till i vårt Topptipset förslag 28 maj. Intressanta matcher i Superettan står också på schemat.

Norrby, som besöker Eskilstuna idag, har inte vunnit på sex omgångar. AFC Eskilstuna kommer från en sur poängförlust när de lät Gefle få med sig ett kryss senaste matchen. Ikväll när Norrby IF kommer på besök tror vi inte det upprepas, vi spikar ettan i vårt Topptipset förslag.

Normalt sett skall starka HIF inte ha problem med att lösa tre poäng på hemmaplan mot J-Södra. Bortalaget har dock sett bättre och bättre ut och bör inte räknas bort helt. Vi väljer att helgardera matchen för att undvika otrevliga överraskningar.
Nu är det dags att toppa formen inför VM. Fyra starka hemmamatcher för att öppna upp inför VM finns med på Topptipset idag. Italien, Frankrike, Portugal och Turkiet tar sig an på pappret lättare lag.

Vi tror på fyra hemmasegrar, men väljer att gardera Turkiet mot Iran med ett kryss. Italien är ofta trögstartade och det finns en viss risk att de inte producerar framåt mot Saudiarabien som kan spela tillknäppt. Gardering med ett kryss.
Frankrike har ett storlag som slipar på detaljer inför det viktiga första VM-mötet. Irland bröt ihop helt i mötet mot Danmark och lär inte kunna stå emot när Deschamps lag står för motståndet.

Systemförslag Topptipset Måndag

  1. AFC Eskilstuna – Norrby 1
  2. Gefle – Landskrona1X2
  3. Helsingborg – Jönköpings Södra 1X2
  4. Sarpsborg – Stabaek 1X
  5. Frankrike – Irland 1
  6. Italien – Saudiarabien 1X
  7. Portugal – Tunisien 1
  8. Turkiet – Iran 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!