Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 26 oktober

Helgen inleds med ett Topptipset förslag 26 oktober med matcher från Allsvenskan, Superettan, England, Danmark och Frankrike. Blandad kompott med andra ord. Elfsborg står för en av de bästa spikarna på kupongen, vilket är ovanligt.

Blåvitt tog sin första seger på sju matcher senast mot Brommapojkarna. Det gav otroligt viktiga poäng och andrum i botten av tabellen. Nu har de hemmafördel när Giffarna kommer på besök. De ligger på en mittenplats i tabellen och har inte mycket att spela för. Vi börjar med hemma, då det går att anta att Göteborg är synnerligt motiverade.

Trelleborg ligger på jumboplats och förlusten mot IK Sirius var säkerligen svår att smälta. Laget har inte vunnit sedan innan sommaren och har utöver det en del avbräck i den ordinarie startelvan med en hel del spelare borta. Elfsborg besegrade Sundsvall i en match där spelet såg märkbart starkare ut. Vi spikar tvåan för att öppna upp andra matcher.

Landskrona krigar för överlevnad i Superettan. Med fem raka förluster förlorar de den kampen just nu. För att inte åka på nedflyttning måste de lösa tre poäng i alla de tre återstående matcherna av säsongen, även om de då även behöver att J Södra inte plockar poäng de omgångarna. Eskilstuna har bara två förluster den här säsongen och att de spelar i Allsvenskan nästa är är långt ifrån omöjligt. Tvåan är allra bäst.

System Topptipset 26/10

  1. IFK Göteborg – GIF Sundsvall 1X
  2. Trelleborg – Elfsborg 2
  3. Landskrona BoIS – AFC Eskilstuna 2
  4. Valladolid – Espanyol 12
  5. Nimes – St Etienne 2
  6. Queens PR – Aston Villa 1X2
  7. Sönderjyske – Odense 1X2
  8. Freiburg – Mönchengladbach X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!