Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 23 oktober

Det är Champions League på schemat detta Topptipset förslag 23 oktober. Man City och Bayern står för kvalitativa spikförslag. Man United har också bra chans, men med tanke på deras vacklande spel i ligan kan vi inte släppa matchen utan gardering.

De har bara en seger på sina sex senaste matcher, vilket självklart är långt under förväntan. Mourinho har fått fortsatt förtroende, men frågan är hur länge. De gjorde en stark insats mot Chelsea, i en match där de knep en pinne. Kvitteringen som kostade två poäng kom i det allra sista skedet i matchen. Juventus har radar upp trepoängare. Senast en lugn kryssmatch mot Genoa, där de verkade spara energi. Den här matchen kommer det spraka om. Vi helgarderar, men krysset känns allra närmast till hands.

Bayern München har haft en formsvacka det senaste, även om det såg väldigt bra ut när Wolfsburg kördes över senast i Bundesliga. Athen har två förluster och trots deras stora poängbehov är det svårt att se att de skall få med sig poäng här. Bra spik.

Ajax har vunnit över AEK Athen och kryssat mot självaste Bayern München. Det imponerar med tanke på det Nederländska lagets unga laguppställning. Benfica är med i matchen efter en trepoängare mot det grekiska laget. Vi ger fördel till Ajax, men garderar.

Det går fortsätt väldigt, väldigt bra för Manchester City Premier League. Tappade poäng mot Lyon den första omgången av gruppspelet i CL. Sjaktar är inte dåliga men den här kommer de troligtvis inte kunna göra mycket åt. Vi tar det säkra före det osäkra med ett kryss.

La Ligas storlag Real Madrid har det tufft just nu. De har tre förluster på fyra matcher. Lägg därtill en usel nollpoängare mot Moskva, så är krisen ett faktum. Nu väntar Vitoria Plzen och skall de inte tappa ansiktet helt är det tre poäng som gäller. Det spikar vi.

Förslag för Topptipset System idag 23/10

  1. Manchester United – Juventus 1X2
  2. AEK Athen – Bayern München 2
  3. Ajax – Benfica 1X
  4. Hoffenheim – Lyon 12
  5. Sjaktar Donetsk – Manchester City X2
  6. Real Madrid – Viktoria Plzen 1
  7. Roma – CSKA Moskva 1X2
  8. Young Boys – Valencia 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!