Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 22 oktober

Det lider på sitt slut av denna upplagan av Allsvenskan. Vårt Topptipset förslag 22 oktober ser flera intressanta drabbningar när seriens slutgiltiga resultat skall sammanställas.

Långt ner i tabellen hittar vi Brommapojkarna och IFK Göteborg. Blåvitt ligger fem poäng framför BP, som kämpar för att ta sig upp från sin nedflyttningsplats. Bägge lagen har svårt att hitta till vinster och när nu nerver är en faktor känns matchen svårbedömd på förhand. Vi garderar.

Superettan bjuder på ett liknande möte. Varberg och Frej krigar för överlevnad. De ligger på rätt sida nedflyttningsstrecket men med fyra matcher kvar av säsongen kan mycket hända. Varberg har spelat bra det sista och de får även vårt förtroende.

Värnamo ligger på kvalplats i skrivande stund. Senast slog de Halmstad med tre mål mot noll, i en match de gjorde bra. Gefle ligger allra sist och trots att de låg steget efter GAIS senast, lyckades de få med sig tre poäng. Vi börjar med etta.

Damallsvenskan bjuder på en del matcher detta Topptipset förslag. Serieledarna Piteå reser till Malmö för att ta sig an Rosengård, som ligger på tredje plats i tabellen. Malmölaget förlorade en match i Europa mot Slavia Prag i Champions League nyligen, även om de går som tåget i Allsvenskan. Det gör även Piteå. Vi garderar med kryss.

Förslag Topptipset System 22/10

  1. Brommapojkarna – IFK Göteborg 1X2
  2. Varberg BoIS – IK Frej 1X
  3. IFK Värnamo – Gefle 1X 2
  4. Arsenal – Leicester 1
  5. Real Sociedad – Girona 1 X
  6. Sampdoria – Sassuolo 1
  7. Bröndby – Odense 1
  8. FC Rosengård – Piteå 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!