Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Topptipset 21 November

Det är mitten av veckan och detta förslag Topptipset 21 November består av matcher i FA-cupen och den brasilianska ligan. De engelska mötena är returmatcher vilket ger intressant information att bygga systemet runt.

Först ut är Bristol Rovers med hemmafördel. De bör ha bra chans mot Barnet som normalt spelar en liga under. Första matchen fick Rovers en spelare utvisad i det första skedet av matchen men dominerade ändå matchbilden. Etta.

Det går inte bra för Hartlepool just nu, som har fyra nederlag i rad i NL. Första matchen mot Gillingham slutade mållöst efter en tillknäppt match. Dagens bortalag är inte ett av de bättre i League One men har ett starkare lag oavsett. Tvåan garderas.

I Brasilien ligger Internacional på tredjeplats efter att de blev nollade av Botafoga senast. Har ändå kvalitativa matcher i ryggen innan dess. Atlético MG ligger på sjätte plats och har en hyfsad säsong bakom sig. Inte en glasklar match men du kommer långt med ett – kryss.

Santos har en rejäl svacka vilket resulterat i fyra förluster i rad. Närmast en nollpoängare mot América MG som de borde vunnit. Botafogo har fyra vinster i ryggen och gör det bra just nu. Första matchen blev inga mål gjorda, tveksamt att den här slutar på liknande sätt.

För Atlético PR går det bra. De ligger på sjunde plats i tabellen och är heta just nu. Senast en vinst över Vitoria med två mål mot ett. De har bara blivit nollade en gång de senaste sexton matcherna, bra statistik. Corinthians är upp och ner och har det svårt att lösa upprepade framgångar. Sämre på resande fot. Vi utgår från etta.

Flamengo jagar guldet. Nu senast en uddamålsvinst mot Recife som gör att drömmen lever. Gremio har en bra säsong i ryggen där de uppvisat stabilitet. De kan nå en fjärde plats men inte bättre än så. Den här matchen bör garderas, ettan är given som utgång.

Topptipset systemförslag 21/11

  1. Bristol R – Barnet 1
  2. Hartlepool – Gillingham 12
  3. Salford City – Shrewsbury 1X2
  4. Internacional – Atlético MG 1X
  5. Santo – Botafogo 1X2
  6. Atlético PR – Corinthians 1
  7. Cruzeiro – Vitoria 1X
  8. Flamengo – Gremio 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!