Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset förslag 20 November 2018

Det är avgörande på gång. Sverige gästas av Ryssland på Friends Arena i en match som avgör vem som slutar som gruppetta. Det är vinst som gäller för våra blågula grabbar. Kryss räcker för att säkra en rysk gruppseger.

Efter att Granqvist blev matchhjälte senast med ett sent straffmål har vi nu avgörandet i egna händer. Första matchen mot Ryssland på bortaplan slutade mållös. Ryssland kan spela på oavgjort resultat här vilket kan bädda för en tillknäppt match, men Sverige måste fram. Nu krävs en stabil insats av hela laget för att säkra vidare spela. Drömmen lever och vi går på hjärtat och spikar för svensk seger!

Matchen mellan Skottland och Israel är också avgörande i den gruppen. De har lika många poäng men det är Israel som säkrar gruppseger vid oavgjort resultat. Det bör betyda ett offensivt inriktat Skottland. Med hemmapubliken i ryggen säger vi att de klarar av sin uppgift, men vi garderar med kryss.

Största missmatchningen denna kupong är matchen mellan Serbien och Litauen. Hemmalaget gjorde sitt första VM någonsin i sommar och stod för stabila insatser även om det inte räckte så långt. De leder gruppen före Rumänien, som ligger två poäng bakom. Litauen kommer sluta på sista plats och flyttas ner inför nästa säsong. De förlorade med noll mål mot tre mot Rumänien senast utan att få en enda boll på mål. Vi spikar ettan utan rädsla.

Systemförslag Topptipset 20 November

  1. Sverige – Ryssland 1
  2. Portugal – Polen 1X2
  3. Skottland – Israel 1X
  4. Montenegro – Rumänien 1X2
  5. Serbien – Litauen 1
  6. Kosovo – Azerbajdzjan 1
  7. Malta – Färöarna 1X2
  8. Frankrike – Uruguay 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!