Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 2 Oktober

Säsongen är igång på allvar och det betyder många roliga matcher på detta Topptipset förslag 2 oktober. Matcher från Champions League utgör hela kupongen. Juventus har hemmaplan mot Young Boys och känns som en klar spik.

Kupongen inleds med ett möte mellan AEK Athen och Benfica. Bägge förlorade sina första matcher och är i poängbehov för att drömmen inte skall slockna tidigt. Vi vill höja ett varningens ord för Athen, som ofta är svårslagna på hemmaplan. Portugisiska Benfica måste ändå ses som favoriter. Vi utgår från tvåan.

Bayern har några dåliga omgångar i Bundesliga i ryggen vilket oroar. Första matchen i CL besegrade de YB enkelt och med rätt motivation blir det tre poäng här. Ajax har ett kunnigt lag som spelade väl sista omgången. Nu är motståndet av annan art. Vi nöjer oss med en etta.

I fjol var Man City dominerande både i PL och CL. De förlorade premiärmatchen mot Lyon vilket få förutspådde på förhand. Det innebär att tre poäng är ett måste i det här mötet. I PL har de gått fram som tåget och troligtvis får Valencia vika sig här.

Första omgången överraskade Lyon stort då mäktiga Manchester City fick lämna mötet tomhänta. I Frankrike har spelet sett trevande ut. Donetsk skall inte räknas ut på förhand. De räddade ett kryss mot tyska Hoffenheim efter att kvitterat vid två tillfällen. Ettan klart starkast men vi garderar.

Roma fick vika sig mot Man City i CL. I Serie A har de visat fin form. Räkna med ett revanschsuget lag som tar vara på möjligheten till tre överkomliga poäng mot Viktoria Plzen.

Juventus har idel vinster den här säsongen. Segern mot Napoli senast var den åttonde i raden. Cristiano Ronaldo är inte med på grund utav avstängning. Young Boyz är förvisso ett topplag i Schweiz men skall inte ha mycket att sätta emot i det här mötet.

Vi vill varna för Man United, som uppträder extremt oharmoniskt just nu. Storbråk mellan Jose Mourinho och Paul Pogba uppges vara en av anledningarna. De förlorade mot West Ham vilket är klart oroande. Mot Valencia känns resultatet inte självklart och vi känner oss tvungna till gardering.

Förslag för Topptipset System Tisdag 2/10

  1. AEK Aten – Benfica 1X2
  2. Bayern München – Ajax 1
  3. Hoffenheim – Manchester City X2
  4. Lyon – Sjaktar Donetsk 1X2
  5. CSKA Moskva – Real Madrid X2
  6. Roma – Viktoria Plzen 1
  7. Juventus – Young Boys 1
  8. Manchester United – Valencia 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!