Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 2 november

Helgen närmar sig med stormsteg och ett intressant Topptipset förslag 2 November kickstartar festligheterna. PSG, Napoli och Aston Villa har lämpliga uppgifter och utgör huvuddelen av våra spikförslag.

Aston Villa har bara radat upp två vinster på de fjorton senaste matcherna. Senast ändå en bra insats mot Queens Park Rangers som betydde en poäng. Nu möter de Bolton som bara lyckats näta en gång på de senaste fem matcherna. Såg andefattiga ut mot Hull senast. Vi börjar med etta och garderar om plånboken tillåter det.

Det har gått synnerligen bra för PSG i Ligue det här året. Elva segrar på lika många matcher är inte så mycket att säga om. Tveksamt om Thiago Silva och Dani Alves är åter i spel här. Nu möter de Lille som skuggar laget i tabellen. De spelar bra just nu men har svårt att få vinster med sig mot PSG och den lär inte komma det här året heller.

Italienska Napoli har spelat väldigt bra i Europa det här året. Seger över Liverpool och en kryssmatch mot PSG ingjuter förtroende. I den inhemska ligan ser det överlag bra ut, även om de släppte poäng till Roma nu senast. Empoli har en vinst på tio försök och är det klart jagande laget. De lär få en kämpig kväll. Etta.

I Tyskland ligger Stuttgart allra sist i tabellen. De har bara lyckats bärga en trepoängare på nio matcher, vilket inte håller. Senast hade de en spelare borta nästan hela matchen, vilket förklarar det mediokra resultatet. Frankfurt spelar ganska bra och moralen lär fått en skjuts efter det sena kvitteringsmålet mot Nürnberg senast.

Fredagens Expertförslag för Topptipset 2/11

  1. Aston Villa – Bolton 1
  2. Paris SG – Lille 1X
  3. Napoli – Empoli 1
  4. Stuttgart – Eintracht Frankfurt 2
  5. Benfica – Moreirense 1X
  6. Galatasaray – Fenerbahce 1X2
  7. Excelsior – Groningen 1X2
  8. Norrby IF – Falkenberg FF 12
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!