Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 19 oktober

Det är en rolig kupong det här Topptipset förslag 19 oktober. Matcher från stora delar av Europa delar plats. Bästa spikarna hittar vi i Tyskland och Danmark.

En svårbedömd match inleder kupongen. Norrby vann fyra raka innan de tappade poäng mot Varberg. De ligger fyra poäng över kvalstrecket vilket de lär vilja fortsätta göra. ÖIS har hyfsad form efter en miserabel inledning på säsongen. Första mötet tog Boråslaget. Vi garderar men börjar med tvåa.

Wednesday spelar riktigt bra just nu. Mot Bristol City avslutade de starkt, vilket innebär att de bara tappat en match på nio försök. Middlesbrough föll senast mot Nottingham i en match där de inte fick till det. Har spelat väl innan det. Sheffield får vår utgångsetta.

Senast föll Lyon ihop totalt mot PSG. Då hade de en man mindre under stora delar av matchen. Nu möter de Nimes som inte lyckats bärga en trepoängare på de sju senaste matcherna. Klar etta.

Den här säsongen började Esbjerg inte bra. På senare tid har de dock stått för bra insatser. Hobro ligger på sista plats och utöver en hyfsad insats mot Nordsjaelland finns det inte mycket positivt att säga. Inte glasklart men ettan blir vår utgångspunkt.

System Topptipset 19/10

  1. Norrby IF – Örgryte 1X2
  2. Sheffield Wednesday – Middlesbrough 12
  3. Lyon – Nimes 1
  4. Celta – Alaves 1X
  5. Eintracht Frankfurt – Düsseldorf 1X
  6. Esbjerg – Hobro 1
  7. Elche – Malaga X2
  8. Shamrock Rovers – Waterford 12
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!