Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 16 oktober

Sverige spelar landskamp i UEFA Nations League och bör ha bra chans mot Slovakien, speciellt med hemmaplan. Vårt Topptipset förslag 16 oktober har vårt grannland Norge som kupongens säkraste spik.

Det Norska landslaget har sex raka vinster. Senast en imponerande insats mot Slovenien. Rutinerade landslagstränaren Lasse Lagerbäck kommer troligtvis lösa en sjunde mot Bulgarien närmast.

Två segrar och en oavgjord för Norge såhär långt. Lagerbäck har öka för landslag och hur långt han kan ta det talangfulla norska laget skall bli roligt att följa. De möter ett Bulgarien som är ett par nummer för små för spel på den här nivån. Med hemmafördel är de ovanligt starka. Stark etta.

Andersson håller sig aktiv i tränarposition i den svenska truppen. Mot Slovakien kommer Jansson och Ekdal vara åter i truppen. De var inte med mot Ryssland senast. Även Kristoffer Olsson är tillbaks vilket är klart positivt. Den defensiva uppställningen blir som väntat, med Granqvist i majestät. Efter den positiva insatsen mot Ryssland känns ettan absolut bäst här. Vi tar med kryss.

En toppmatch som bör bjuda på kvalitativ fotbollsunderhållning är den mellan regerande världsmästarna Frankrike och Tyskland, som har en del att bevisa efter sommarens fiasko. Löw har fått fortsatt förtroende vilket är ovanligt. Han har pressen på sig att återställa förtroendet för den tyska lagmaskinen. Svårt motstånd nu. Vi nöjer oss med en etta.

Topptipset Tisdag Systemförslag 16/10

  1. Sverige – Slovakien 1X
  2. Frankrike – Tyskland 1X
  3. Ukraina – Tjeckien 12
  4. Irland – Wales 1X
  5. Norge – Bulgarien 1
  6. Slovenien – Cypern 1X 2
  7. Lettland – Georgien 12
  8. Armenien – FYR Makedonien 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!