Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 15 Augusti Onsdag

Det vankas ett hett derby i La Liga. Topptipset förslag 15 augusti tror Real Madrid klarar uppgiften galant. Priset är en förstaplats i den europeiska supercupen, vilket bör betyda motiverade lag.

Real och Atletico Madrid är två storlag från den spanska huvudstaden. Ärkerivalerna spelar ofta jämt när de möts och matchen är den näst största i landet, efter El Clasico. I kvällen möte är det Real som troligast kniper tre poäng. De får dock klara sig utan Ronaldo, som lämnat organisationen efter många år av trogen tjänst.

I superettan har Gefle ett tufft år. De vann inte en enda gång på de tretton första omgångarna, vilket är klart underkänt. I helgen fick de dock med sig tre poäng när de besegrade Halmstad med två mål mot ett. Karlstad BK hör hemma i Division 2, vilket bör betyda viss klasskillnad trots Gefles mediokra insats den här säsongen. Tvåan är starkast.

Det är spel i cupen även i Brasilien. Det är Chapecoense som tar emot Corinthians på hemmaplan. I ligaspelet möttes de här två lagen för en knapp veckan sedan. I matchen tog dagens hemmalag vinsten efter ett sent segermål. Det här är det andra mötet i Cupen och det känns som en helt öppen historia på förhand.

I den amerikanska ligan, MLS, väntar ett viktigt möte i jakten på slutspel mellan Los Angeles FC och Real Salt Lake. Los Angeles har hamnat i en svacka, men brukar vara mycket svårslaget på hemmaplan och man vann stort när lagen möttes tidigare under säsongen. Utgångsetta.

Portland är starka bakåt vilket har hjälpt de till framgången den här säsongen. Kommer senast från en förlust mot Vancouver, vilket bör betyda ett revanschsuget gäng som ställer upp mot DC United. Laget från huvudstaden har hemmafördel, men det är en av de få sakerna som talar till bottenlagets fördel. Vi spikar tvåan.

Topptipset System Onsdag 15/8

  1. Real Madrid – Atlético Madrid 1X
  2. Karlstad BK – Gefle 2
  3. Cruzeiro – Santos 1X
  4. Chapecoense – Corinthians 1X2
  5. Flamengo – Gremio 1X
  6. Los Angeles FC – Real Salt Lake 1X
  7. DC United – Portland 2
  8. Stjarnan – FH Hafnarfjordur 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!