Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset förslag 13 december 2018

Matcher i Europa League utgör kupongen detta Topptipset förslag 13 december 2018. Svenska Malmö FF är tvingade till vinst mot Besiktas för att drömmen om vidare spel inte skall släckas i förtid. En svår uppgift.

För Malmö är det enbart vinst som gäller i bortamötet mot turkiska Besiktas. Laget är inte övermänskligt men med hemmapubliken i ryggen ett klart svårt möte. Det var skåningarna som förde den första matchen och de tre poängen var inte orättvisa. Det lär bli ös från start här, vi skippar krysset.

En klar etta hittar vi i matchen mellan Genk och Sarpsborg. Genk leder gruppen men behöver minst en pinne för att säkra förstaplatsen. Första matchen slutade tre – ett till norrmännens fördel. Det var dock ett lågmärke för dagens hemmalag och det är högst tveksamt att de siffrorna upprepar sig här. Vi spikar ettan.

PAOK bör ha bra chans med hemmafördel mot Borisov. De ligger på jumboposition men i den täta gruppen kan de fortfarande gå vidare, men då krävs tre poäng här. När BB hade hemmaplan blev de krossade av grekerna. Liknande matchbild här inte otroligt.

Topptipset systemförslag 13/12-2018

  1. Besiktas – Malmö FF 12
  2. Genk – Sarpsborg 08 1
  3. Rapid Wien – Rangers FC X2
  4. Villarreal – Spartak Moskva 1X
  5. FC Köpenhamn – Bordeaux 1X2
  6. Olympiakos – Milan 1X
  7. Rennes – FC Astana 1X2
  8. PAOK Saloniki – Bate Borisov 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!