Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Topptipset 11 december 2018

Den här gången är det Champions League som gäller vårt förslag Topptipset 11 december 2018. För flera av lagen är det upp till bevis om det inte skall bli uttåg tidigt.

Det gäller inte Barcelona FC i B-gruppen, som redan säkrat gruppseger. Bör betyda en alternativ elva från start här, som i sin tur ger en bättre chans för brittiska Tottenham som kommer på besök. De ligger på andra plats och behöver poäng för att inte bli omsprungna av Inter. Krysset känns inte otänkbart, men tveksamt att de lyckas mota tillbaka Barca helt och hållet på hemmaplan. Vi garderar med kryss.

För Inter är det poäng som gäller. Skulle de ta fler poäng än Tottenham tar de över andraplatsen. De möter ett PSV Eindhoven som inte har något att spela för. Fördel Inter i den kampen säger vi. Formen är dock sådär, med en vinst på de sex senaste matcherna laget spelat. Men mot gruppjumbo PSV bör det ändå räcka till.

PSG ligger på andra plats och en seger den här matchen garanterar vidare spel i CL 2018. Zvedzda håller inte i närheten samma klass men är svårslagna på hemmaplan. Skulle de knipa vinsten här avslutar de gruppen på tredje plats. Klara underdogs men vi vill inte räkna ut de helt.

Spanska Atlético Madrid är redan klara för avancemang så de kommer troligtvis inte ställa upp med en optimal elva. Hernandez och Savic är inte med oavsett. Första matchen mellan lagen vann Madrid med tre – ett. Brugge kan inte ta sig vidare men har bärgat en plats i Europa League framöver. Relativt formsvaga nu där de bland annat föll mot bottenlaget Waasland – Beveren nyligen. Etta.

Topptipset förslag 11/12-2018

  1. Barcelona – Tottenham 1X2
  2. Liverpool – Napoli 1X
  3. Club Brugge – Atlético Madrid 2
  4. Monaco – Borussia Dortmund X2
  5. Inter – PSV Edinhoven 1
  6. Crvena Zvezda – Paris SG X2
  7. Galatasaray – Porto 1X
  8. Schalke-Lokomotiv Moskva 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!