Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 10/8 Fredag

Väntan är över. Detta Topptipset förslag 10 augusti fredag välkomnar den stundande Premier League premiären. Än ås länge får vi nöja oss med en match, mellan Manchester United och Leicester.

Man United stod för något av en besvikelse förra säsongen med en sjätte plats i tabellen totalt. Under sommaren har Mourinhos lag varit aktivt, bland annat i International Champions Cup. Där har de dock inte övertygat spelmässigt. Manchester United har ett ganska tröttkört lag och spelare som eventuellt är rostiga efter VM. Matic och Valencia saknas också vilket är ett stort avbräck. Leicester har ett liknande läge på skadefronten. Hemmalaget får utgångsettan.

Sveriges högsta liga är också igång igen. Jumbon Dalkurd möter Malmö FF på hemmaplan. Skånelaget ligger på sjätte plats just nu och har gjort bra insatser i kvalet till Champions League nyligen. I de mötena drabbades dock den ordinarie startelvan av skadebekymmer. Mot Dalkurd FF skall det dock räcka. Vi spikar tvåan. IFK Göteborg levererar inte alltid upp till sin förmåga. Men de är ett kvalitativare lag än gästande IK Sirius normalt sett. De kämpar för att klara sig under nedflyttningsstrecket. Vi ger blåvitt fördel men garderar.

Mötet i Superettan är svårtippat. Landskrona har sex förluster på sju matcher och saknar två viktiga spelare på grund utav avstängning. De spelade lika mot Värnamo. Dagens motstånd är tuffare. Men Degerfors har det lite rörigt i organisationen och de sålde nyligen sin bästa anfallare till blåvitt. X2 räcker långt.

Franska Ligue 1 Primeira Liga från Portugal drar också igång igen. Marseille har ett bra övertag på pappret över gästande Touluse. Detsamma kan sägas om Benfica hemma mot Guimaraes, där hemmalaget är ett sant topplag med internationell erfarenhet. Klar etta, trots osäker form i ligapremiären.

Förslag för System: Topptipset Tips 10/8

  1. Manchester United-Leicester 1X
  2. Dalkurd-Malmö FF 2
  3. IFK Göteborg-IK Sirius 1X
  4. Landskrona BoIS-Degerfors IF 1X2
  5. Marseille-Toulouse 1
  6. Benfica-Guimaraes 1
  7. Zwolle-Heerenveen 1X2
  8. Sandefjord-Tromsö 12
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!