Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset förslag 10 November

Det är dags för vårt Topptipset förslag 10 November. Det är engelsk fotboll på tur och vi hittar intressanta spikförslag hos Tottenham, Bournemouth och Birmingham.

Först ut på kupongen är Hotspurs, med målsprutan Harry Kane på toppen. De vann mötet mot Eindhoven i Champions League i veckan, vilket lär varit bra för moralen. Har en hel del spelare borta ur startelvan, bland annat Dier och Dembele. Men Alli och Wanyama är eventuellt åter här. Crystal Palace är också ett Londonlag vilket betyder ett intressant derby. Högst tveksamt att de lyckas rubba dagens motstånd. Vi spikar ettan.

Ett lag att hålla utkik efter den här säsongen är Bournemouth, som har bland annat har en mycket bra insats mot Man United i ryggsäcken. Newcastle har förvisso en vinst att luta sig mot, som kom emot Fulham senaste omgången. Tveksamt att de lyckas knipa poäng den här omgången. Vi spikar igen.

Birmingham har en tacksam match framför sig, mot Hull. Laget tappade poäng mot Derby senast och lär vara revanschsugna här. De håller bra mycket högre klass än dagens motstånd. Den här matchen klarar de tre poäng.

Ett lag att hålla utkik efter är Leicester, som varit i Thailand nu i veckan för att begrava lagets ägare. Hur mycket de två långa flygresorna sitter i benen är oklart. Svårt oavsett att ge laget full tillit. Burnley skall inte underskattas och de kan mycket sina bästa dagar. Vi garderar kraftigt.

Topptipset systemförslag:

  1. Crystal Palace – Tottenham 2
  2. Huddersfield-West Ham 1X2
  3. Leicester-Burnley 1X2
  4. Newcastle-Bournemouth 2
  5. Southampton-Watford 1X2
  6. Birmingham-Hull 1
  7. Blackburn-Rotherham 1
  8. Bolton-Swansea 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!