Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Experttips Tisdag 9 Oktober

Ett par landskamper i fotboll inleder detta Topptipset experttips tisdag 9 oktober. Eftersom det är träningsmatcher är de aningen luriga att förutspå. Vi garderar så långt vi har råd.

På senare tid har ÖIS gjort bättre insatser. Att de kryssade mot bottenlaget Jönköping S är dock klart oroande. Nu möter de ett formsvagt Degerfors som inte lyckats bärga en enda vinst på en och en halv månad. Göteborgslaget vann när de spelade mot varandra tidigare på säsongen. Vi tror på liknande resultat här.

Den svenska damerna vann en match mot Norge nyligen, med två mål mot ett. Precis som dagens möte var det en träningslandskamp. Noterbart att veteranerna Fischer och Hurtig inte är med i laget längre. Nu möter de Italien där de trots allt är klara favoriter till vinsten.

Danmarks damlag ligger under med två mål i detta dubbelmötet, som är playoff till VM. Det betyder att det är full fart framåt som gäller nu när de har hemmafördel. Nederländerna har ett bra lag men med tanke på att de kan spela på oavgjort resultat och ändå gå vidare ger vi de rödvita bäst chans här.

De Italienska herrarna möter Ukraina och är klara favoriter. Mancini är ny på tränarposten och har dyster statistik såhär långt. Ukraina har inte förlorat på sex matcher, men då har motståndet varit av annan karaktär. Vi kör ett – kryss.

Litet utropstecken för att Botafogo har en tuff match från cupen i benen. De vann den första matchen mot Da Gama med uddamålet, vilket är talande. Lagen är jämbördiga men på bortaplan får inte Vasco da Gama förtroende.

Systemförslag Topptipset 9/10

  1. Örgryte – Degerfors 1
  2. Italien dam – Sverige dam X2
  3. Danmark dam – Nederländerna dam 1X
  4. Schweiz dam – Belgien dam 12
  5. Paysandu – CRB 1X
  6. Botafogo – Vasco da Gama 1X
  7. Criciuma – Pelotas 12
  8. Italien – Ukraina 1X

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!