Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Experttips 4 December Topptipset

Speltips Italien Fotboll Topptipset Bild

Dags för veckans första experttips. Vi kikar på Topptipset. Måndagens kupong innehåller en del spännande fotbollsmatcher. Vi plockar fram tre spikar på Topptips idag. Bland annat väljer vi tippa etta på ett nytänt Genoa och spelar även på vinst på ett fortsatt imponerande Wolverhampton. Kul spelkupong ikväll som i övrigt innehåller helt andra matchen än Bomben1!

Genoa hade det otroligt tufft förra säsongen – och den här hösten fortsatte i samma spår. Nyligen bytte man dock tränare och det har givit snabb effekt. Nu gästar man bottenkonkurrenten Verona, vars plats i bottenstriden är helt väntad. Vi tycker att Genoa är tydligt starkare och när formen nu är stigande väljer vi den fräcka bortaspiken!

Mer än halva säsongen återstår men en hel del talar onekligen för att klassiska Wolverhampton är på väg mot en av många efterlängtad Premier League-comeback! Laget toppar The Championship och på sistone har man helt enkelt kört över motståndet. Wolves har totalt gjort 40 mål – det ska jämföras med måndagens motståndare Birmingham som varit trubbigt värre och bara gjort 10… Inte mycket talar för att Wolves dippar här. I övrigt är danska Midtjylland en trygg storfavorit i våra Topptipset spelförslag idag, den 4 december. Nedan hittar du fler tips.

Dagens Topptipset kupong

Vi landar på 36 rader när vi lämnar in Topptipset-kupongen till Svenska Spel idag, måndag:

  1. Crotone – Udinese                            1X2

Lagen parkerar intill varandra strax ovanför nedflyttning. Crotone höll nollan i första halvlek mot Juventus, men orkade inte i andra. Inget att säga om och på hemmaplan brukar laget alltid bjuda bra motstånd. Udinese är inget vidare.

  1. Verona – Genoa                                     1

Verona lyckade bryta en dålig trend senast när det blev seger borta mot Sassuolo. Sedan avancemang i cupen tidigare i veckan och nu är det uppåt i laget. Genoa har också vaknat till på slutet och 1-1 mot Roma är starkt. Knapp etta.

  1. Perugia – Ascoli                                 1X

Det är tre Serie A matcher på Topptipset kupong idag. Mötet mellan Perugia och Ascoli är det sista. Perugia har haft stora defensiva problem under hösten, men det har faktiskt varit klart bättre på slutet med poäng i fyra av de fem senaste. Jumbon Ascoli har inte bara defensiva problem, där händer inte mycket framåt heller.

  1. Midtjylland – Odense                       1

Midtjylland och Bröndby drar ifrån i Danmark och just nu ser det ut som att dessa två kommer att göra upp om guldet. Midtjylland har mycket stadig form och bl. a. fem raka segrar på hemmaplan. Odense får problem.

  1. Girona – Alavés                                 1

Topptips fotbollsmatcher flyttar nu till Spanien. Girona har gjort nästan bara bra matcher den senaste tiden. Har fem i följd utan förlust och har en stadig grund att stå på. Det kan man inte säga om jumbon Alavés. Bara sju mål framåt under hösten och då är det svårt att ta poäng. Etta.

  1. Alanyaspor – Kayserispor                1X2

Alanyaspor är inte så tokigt för dagens Topptipset speltips. Förlusterna på slutet har varit mot Galatasaray och Besiktas och det är inget att säga om. Nu väntar svalare motstånd även om Kayserispor nosar strax bakom toppstriden. Knapp etta, men garderar.

  1. Trabzonspor – Antalyaspor             1X

Trabzonspor har visat en härlig form på slutet och har tre segrar på sina fyra senaste och nu kan man blicka upp mot toppstriden. Offensiven med Yilmaz i spetsen är en av ligans bästa. Antalyaspor får svårt att stå emot här.

  1. Birmingham – Wolverhampton           2

Något bättre form i Birmingham senaste tiden, men det är svårt att se något större lyft. Tio mål på hela hösten sätter fingret på problemet. Ligaettan Wolves har sparkat in 40 mål och kommer med fem segrar i följd. Stark tvåa är vårt spelförslag från expert för denna sista Topptips match.