Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Experttips 26 September

Det väntar en viktig match i Allsvenskan detta Topptipset experttips 26 september. Malmö spelar riktigt bra just nu. Åtta raka vinster och perfekt svit hittills för nya tränaren Rösler är klart imponerande.

Nu möter de ett IFK Norrköping som nyligen av AIK deras första förlust för säsongen. Matchen lär vara extra speciell för Traustason som kommer till sin gamla klubb i nya färger. Bägge lagen behöver vinst för att inte halka av toppstriden för gott. Räkna med att båda sidor kommer satsa på tre poäng. Den här matchen behöver garderas. Rosenberg och Strandberg är bort i Malmö FF.

Sundsvall har spelat bra det sista med effektivt vägvinnande spel. Djurgården vann mot bottenlaget Trelleborg i en match som enbart kan beskrivas som billiga tre poäng. De här lagen känns jämnstarka på förhand och även här rekommenderar vi att inte snåla med strecken. Vid mindre system har vi Giffarna som svaga favoriter.

Det är inte i Premier League utan EFL Carabao Cup som den första drabbningen mellan Liverpool och Chelsea kommer gå av stapeln. Det ger ett bra förhandsbesked till deras möte i England till helgen. Räkna med att den här matchen inte kommer ha 100% ordinär startelva för någotdera av lagen. Liverpool är favoriter hos oss även om match bara kan beskrivas som jämn på förhand.

Östersund är klara favoriter när BP står för motståndet även om de haft en svacka den sista tiden. Brommapojkarna har inte kommit iupp i förväntad nivå vilket resulterat i ett tränarbyte nyligen.

Tottenham möter Watford i en match där hemmalaget lär känna stor revanschlust. Harry Kane:s lag fick på nöten av Watford tidigare detta året. De skal inte räknas bort helt men de skall normalt inte ha en chans när de här två lagen möte i en tävlingsmatch i Premier League. Vi spikar ettan. Krysset hade rensat kupongen bra.

Onsdagens Topptips System 26/9

  1. GIF Sundsvall – Djurgården 1X
  2. Hammarby – Elfsborg 1
  3. IFK Norrköping – Malmö FF 12
  4. Trelleborg – Dalkurd FF 1X2
  5. Östersunds FK – Brommapojkarna 1X
  6. Liverpool – Chelsea 1X
  7. Tottenham – Watford 1X
  8. Udinese – Lazio X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!