Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Experttips 26 Juni

Topptipset experttips 26 Juni tar ställning till åtta matcher från VM 2018. Sveriges match mot Mexiko innebär sista chansen för de blågula att säkra en plats i åttondelsfinalen. För positivt resultat behöver de svenska grabbarna vinna med minst två mål.

Sverige föll otroligt surt mot Tyskland i den sista matchminuten. Janne Anderssons lag har fortfarande chans att gå vidare från gruppen. Då behövs en klar seger mot Mexiko, som klarar sig vidare med lika resultat. De spelade imponerande mot Tyskland, men höll inte samma klass när Sydkorea stod för motståndet. Det finns hopp, även om Sverige helt klart slår från underläge.

En större överraskning är att Island fortfarande lever, efter deras vinst mot Argentina i den första omgången. För att de skall avancera behöver de dock först slå Kroatien, som har ett mycket starkt lag. De kräver också att Nigeria inte kniper poäng av Argentina, som spelat rent ut sagt dåligt denna turneringen. Kroatien måste ses som stora favoriter i detta mötet.

Tyskland vann efter en dramatiskt avslutning mot Sverige. Nu står Sydkorea på tur och de lär inte ha mycket att sätta emot när det tyska laget nu fått lite flyt i spelet. Sydkorea har en teoretisk chans att gå vidare, om de slår Tyskland med flera mål. Det känns inte särskilt troligt och vi spikar ettan. Schweiz möter Costa Rica som inte har chans att ta sig vidare från gruppen. Det bör betyda att det rödvita laget tar hem en bekväm seger.

Topptipset Experttips 26 Juni

  1. Island – Kroatien 12
  2. Mexiko – Sverige 1X2
  3. Sydkorea – Tyskland 2
  4. Serbien – Brasilien 2
  5. Schweiz – Costa Rica 1X
  6. Senegal – Colombia 2
  7. Japan – Polen 1X2
  8. England – Belgien 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!