Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Experttips 26 April Torsdag

Det är inte bara CL utan även Europa League som är framme vid semifinalsstadiet. Topptipset Torsdag inleds med kupongens bästa match mellan favoriten enligt spelsidor online, Atlético Madrid och Arsenal på Emirates Stadium i London. Även EL:s andra semifinal är med. Där tror vår expert på Olympique Marseille. Vi börjar med en kort analys och sedan bjuder på ett systemförslag för dagens Svenska Spels fotbollskupong, den 26 april.

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Här har vi en riktig utmanare som kommer att växa med tiden. ScandiBet känns seriöst och lockar med riktigt bra bonus. Ett plus med trygga ägare i bakgrunden.

Analys inför Dagens Matcher på Topptipset

Diego Simeone bänkade en del av nyckelspelare i Atletico Madrid i helgens La Liga match mot Betis från Sevilla. Offensiven blev lidande, men försvaret fungerade bra. I matchen före detta ligamöte, mot Real Sociedad visade Atlético inte upp något vettigt. Det gör analysen inför dagens match nummer ett på Topptipset relativt svår. Tankarna i senaste möten har säkert legat på den här Europa League matchen.

Vi tror på ett bra resultat för Madrid laget som har en sylvass offensiv. Frågan är vilken taktik Simeone väljer idag, torsdag, efter att ha analyserat tidigare spel. Målskytten Diego Costa är åter i spelartruppen efter skadefrånvaro. Vår Topptips expert tycker att oavgjort är bästa bet i första mötet, men garderar med en tvåa.

Olympique Marseille har visat bra form på sistone. De blir klara favoriter mot överraskningslaget från Österrike Salzburg i Europa Leagues andra semi på Topptipset torsdag. Vi har vant oss vid att österrikarna inte får underskattas. Efter flera skrällar ute i Europa-slutspelet har de visat att de är kapabla till mycket. Vad kan laget ställa till med mot Marseille återstår att se, men vi hämtar senaste odds bonus för att spela på etta i denna match.

Fler spikar på dagens Topptipset går att hitta i Copa Libertadores. Argentinska River Plate har bland annat ett bra läge. Även norska topplaget Rosenborg är en bra spik i Supercup finalen hemma i Norge. Fotbollsklubben har kommit igång i norska ligan och möter nu Lilleström som de har bra inbördesstatistik mot.

Systemförslag för Topptipset Torsdag

Arsenal – Atlético Madrid                                  X2

Favoriten Atlético Madrid måste ta minst en poäng idag, om man får tro vår Topptips expert. Arsenals Lacazette är i målform just nu men räcker det? Det tror inte vi och börjar med X2 på dagens systemförslag.

Marseille – Red Bull Salzburg                           1

Andra toppmatchen idag, torsdag är mellan fransmän och österrikare i Europa League. Kommer Salzburg fortsätta att överraska? Insatserna i slutspelet är imponerande. Marseille har stora kvalitéer och blir svårslaget.

Lilleström – Rosenborg                                          2

Här måste Rosenborg vinna och ingen gardering på systemförslaget krävs.

Bröndby – Midtjylland                                       1X

Danska lagen möttes i ligan förra veckan. Då vann Bröndby en jämn match med 3-2. Målrikt och kan tas med på Måltipset. Nu är det cupsemi och fördel av hemmaplan väger tungt.

Peñarol – Libertad Asuncion                            X2

Viktig match för Peñarol efter 1-2-förlusten i Paraguay. Libertad är obesegrat. Tvåa med gardering blir vårt Topptipset tips. Libertad har gått starkt fram i gruppspelet av sydamerikanska Copa Libertadores. Det paraguayanska laget har vunnit alla tre matcher de har spelat. Allra senast blev det en ny vinst hemma mot just Peñarol.

Nu väntar ett nytt möte mellan lagen, denna gång på Peñarols hemmaplan i uruguayanska Montevideo. Hemmalaget har problem inför mötet då Rodrigo Rojo blev utvisad i förra matchen lagen sinsemellan. Han är därmed avstängd. Lucas Hernández tar hans plats som vänsterback, men det lär inte räcka mot ett starkt Libertad.

River Plate – Emelec                                          1

Sydamerikansk fotboll här igen och här har River Plate spelat upp sig under våren och är mycket svårt att få hål på. De är klara favoriter mot ett uddlöst Emelec på torsdag.

Cruzeiro – Universidad de Chile                      1

Det är hög tid för Cruzeiro att börja prestera efter en rad svaga starter i både ligan och Copa Libertadores. 0-0 i Chile i första matchen, men nu blir det en vinst.

Vasco da Gama – Racing Club                          1X2

Racing Club går ojämnt i ligan, men i Copa Libertadores gör man det mycket bra. Svårtippat, vilket gör att vi väljer avrunda dagens Topptipset med en helgardering.