Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset 20 Augusti Experttips Måndag

Toppnamn från Allsvenskan, La Liga och Premier League utgör stommen för vårt experttips måndag 20 augusti. Liverpool, Atletico Madrid och Hammarby ser ni bland annat på dagens kupong. Liverpool med Salah i täten är både den första matchen och första spiken på kupongen.

Första matchen för säsongen gjorde Liverpool fyra mål mot West Ham på hemmaplan. Det var inte orättvist. Med Salah i spetsen kunde laget hota även det bästa motstånd i fjol. Nu har laget värvat ytterligare på det defensiva planet med Alisson på målvaktsposition och Fabinho, en defensivt skicklig mittfältare. Det är inget tvivel om det är de allra finaste platserna som gäller för laget den här säsongen. Crystal Palace spelade bra i sin öppningsmatch för säsongen men i det här mötet kommer de inte ha mycket att säga till om. Enkel etta.

Ytterligare en stormatch på dagens Topptipset förslag är Valencia mot Atletico Madrid. Bägge lagen slutade på fina placeringar i fjol och det är troligt att detta är två topplag även i år. Madrid har varit aktiva på transfermarknaden denna sommaren och bland annat rekryterat Thomas Lemar som även spelar i det franska landslaget. I veckans final i Supercupen spelade fransmannen otroligt bra när de besegrade storebror Real Madrid i ett hett derby. Liverpool är favoriter men vi garderar även något.

I Superettan har Frej Täby spelat bra det sista med tre raka segrar, bland annat mot topplaget Falkenberg. Nu är det Öster som står för motståndet, ytterligare en tuff uppgift för Frej. De har spelat bra hela säsongen och har inte förlorat på sju omgångar, vilket är klart godkänt resultat. De lär inte kunna hota vara sig Helsingborg eller Falkenberg i toppen, men fina placeringar därunder är helt inom räckhåll. Vi garderar med kryss.

Topptipset 20/8 System från Expert

  1. Crystal Palace – Liverpool 2
  2. Hammarby – Örebro SK 1
  3. IFK Göteborg – Östersunds FK 1X
  4. Degerfors IF – Norrby IF 1
  5. Gefle IF FF – IK Brage 1X2
  6. IFK Värnamo – Örgryte IS FF X2
  7. Östers IF – IK Frej Täby 1X2
  8. Valencia – Atlético Madrid X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!