Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Experttips 13 Augusti Måndag

Allsvenskan bjuder på ett intressant möte i Topptipset experttips 13-8 måndag. IFK Norrköping tar emot Hammarby på hemmaplan i en match där viktiga poängs skall hitta nya ägare. Peking är knappa favoriter.

Norrköping kommer dock från två sura förluster nyligen. Skall de inte tappa toppkänning helt och hållet behöver de knipa en fullpoängare idag. Hammarby ligger på andra plats i tabellen och skall absolut inte räknas bort. De har tre stycke trepoängare i rad, även om det två av de matcherna var mot tveksamt motstånd. Vi helgarderar.

Säsongens återupptagande har inte gått Trelleborgs väg. På de inledande omgångarna har de bara lyckats få in en poäng och deras position är just nu under nedflyttningsstrecket. Giffarna kämpar på och det är troligt att når en mittenplats när säsongen spelat klart. Vi garderar men utgångstvåan är klar.

Superettan bjuder även på ett bottenmöte. J Södra har fortsatt har en tuff period och deras plats i botten av tabellen är en verklighet. De har tappat en av sina bästa talanger och ordinarie Liljenbäck är borta på grund utav skada. Nu väntar Värnamo på jumboplats, vilket bör betyda åtminstone ett poäng efter matchen spelats klart.

Bundesliga 2 är även representerade i detta Topptipset förslag. Köln fick respass från Bundesliga förra säsongen. I denna ligan lär de ha tillräcklig kvalitet för att slåss om topplaceringar. De vann sin första match betryggande och Union Berlin håller inte samma kvalitet. Klar etta.

Måndagens experttips Topptipset: Systemförslag 13/8

  1. IFK Norrköping – Hammarby 1X2
  2. Trelleborg – GIF Sundsvall X2
  3. Jönköpings Södra – IFK Värnamo 1X
  4. Portimonense – Boavista 1
  5. Kayserispor – Antalyaspor 1X
  6. Haugesund – Vålerengen 1X
  7. Esbjerg – Söndersjyske 1X2
  8. Köln – Union Berlin 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!