Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Experttips Topptipset 13 Februari

13-februari-topptipset-experttips

Champions League-slutspelet drar igång på tisdagen! Äntligen är det dags för CL-fotboll. Det har våra bettingexperter länge väntat på! Europas bästa klubbliga står dock endast för en fjärdedel av alla dagens Topptipset matcher. Idag räknar vi med favoritsegrar på spelkupongen. I England ångar ett stabilt Derby på! Fler experttips hittar du nedan. Alla gäller matcher som Svenska Spel har valt ut bland åtta på Topptipset den 13 februari, tisdag.

Kort Analys inför Samtliga Topptipset Matcher från Expert

Visst har Tottenham en skön toppnivå, vilket man ju inte minst visade i Champions League-gruppspelet mot Real Madrid. Det är dock väldigt få lag som kommer till Turin och är som bäst mot Juventus… Nu visar Juventus klassiska, stabila takter och då gör man vad som krävs för att få med sig ett bra försprång inför returen. Spik är speltips här i vår analys inför kvällens Topptipset fotbollsmatcher!

Sedan är det suveräna Manchester City förstås en trygg spik, stor klasskillnad när man gästar Basel. I övrigt handlar Topptipset kupongen om engelska matcher där vi lyfter fram det Premier League-jagande Derby. Laget har inte torskat sedan slutet av november men på sistone har man ändå ”kryssat bort” en del poäng, mer eller mindre onödigt vid ett par tillfällen. Viktigt att nu plocka en trepoängare och oddsexperten säger bra chans borta mot den rätt rejäla besvikelsen Sheffield Wednesday.

Våra Experttips för Topptipset Idag

Dags för experttips och ett par rader om alla dagens Topptipset spel. Fyra spikar och tre helgarderingar innebär 27 rader enligt nedan.

  1. Juventus – Tottenham                  1

Tottenham har absolut inget formbekymmer när laget ger sig i kast med Champions League. Det är dock en våldsamt svår bortamatch att försöka vinna här mot fjolårssäsongens finalist. Ettan väljs för singelspel, då vi avser streama CL fotboll gratis. Valet faller självklart på denna match. Vi kommer även att betta på Juve mot Spurs under matchens gång.

  1. Basel – Manchester City                  2

Manchester City går ut som stor bortafavorit här, men aningen för stor för vår smak. Basel kommer garanterat att sälja sig väldigt dyrt här i hemmamötet och det finns tryggare vinnare i kväll.

  1. Cardiff – Bolton                            12

Bolton har all möda i världen att hålla sig undan från nedflyttningsstrecket, som tur är för laget har formen stärkts den senaste tiden. Att utmana tätstridande Cardiff blir dock för svårt

  1. Sheffield Wednesday – Derby                         2

Sheffield W spelar påfallande ofta oavgjort och även Derby är inne lite på det spåret, även fast tabellplaceringen är betydligt bättre. Det lär bli en både jämn och tät match.

  1. Charlton – Bradford                    1X2

Diffus form för Charlton och Bradford, som båda kämpar om en topp-6-placering. Lite bättre ställt är det nog ändå för Charlton just nu.

  1. Fleetwood – Shrewsbury                2

Fleetwood har åkt på fyra knappa förluster på de fem senaste matcherna och det är bara tre poäng ner till strecket. En mycket jobbig trend och nu börjar nog nerver också att smyga sig in.

  1. Peterborough – Scunthorpe      1X2

Peterborough har förlorat några färre matcher än Scunthorpe efter nyår men att det är tio poängs skillnad går inte att trolla bort. Lag mot lag är det Scunthorpe som är tyngre och tvåan tippas.

  1. Portsmouth – Blackburn            1X2

Sammantaget så har Blackburn varit tydligt bättre än Portsmouth den här säsongen, men på senare tid är det hugget som stucket med den saken.