Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Experttips 10/9

Denna kupongen inleder med den första svenska matchen i UEFA Nations League. Vårt Topptipset experttips 10/9 tror Sverige klara uppgiften mot Turkiet, även om det inte kommer bli en överkörning.

I sommar spelade Sverige väl i VM och nu har Janne Andersson stora möjligheter att påbörja UEFA:s nya turnering på bästa sätt. Turkiet förlorade mot Ryssland nyligen men har utöver det inte mycket statistik att förlita sig på. Granskar man startelvor får dock Sverige ett klart övertag och vi utgår från blågul vinst. Emil Forsberg är borta på grund utav skada och Ola Toivonen har tackat för sig i landslaget, utöver det kan du räkna med en liknande startelva som i VM.

Även om Skottland inte har stått för bra resultat det senaste och förlorade bland annat stort mot Belgien senast. Nu är det dock Albanien som väntat som motstånd och då bör det brittiska landslaget ha goda chanser att få med sig tre poäng. Vi spikar det resultatet.

Montenegro är ytterligare ett lag från forna Jugoslavien som inte presterar väl just nu. Framåt skapas det väldigt lite vilket gör det svårt att vinna matcher. Trots allt är de svaga favoriter mot Litauen som har ännu sämre statistik. En vunnen match på femton försök är långt ifrån godkänt och nu kommer antagligen ytterligare en förlust.

System Tips Topptipset 10/9

  1. Sverige – Turkiet 1
  2. Portugal – Italien 1X2
  3. Skottland – Albanien 1
  4. Montenegro – Litauen 1
  5. Serbien – Rumänien 1X
  6. Kosovo – Färöarna 1X2
  7. Malta – Azerbajdzjan X2
  8. Andorra – Kazakstan 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!