Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Topptipset Torsdag 15 November

Det är idel landskamper som står på tur detta Expertförslag Topptipset Torsdag 15 November. Matchen mellan England och USA sticker ut. Det är sista matchen för Rooney i det engelska laget. Matchen har döpts till ”The Wayne Rooney Foundation international” av förståeliga orsaker.

Men det är heta Kroatien mot Spanien som öppnar upp kupongen. Förvissa vann spanjorerna första mötet med sanslösa sex mål mot noll. Hemma är Kroatien en svårare best och den här matchen upprepar troligtvis inte de siffrorna. De rödgula är klara favoriter trots allt. Laget från forna Jugoslavien ligger på jumboplats i tabellen men kan fortfarande säkra avancemang om de klarar av att mästra både Spanien och England framöver. Tvåan klart starkast men vi garderar kraftigt.

Som ett av världens mest spelskickliga lag är det inte konstigt att Belgien är stora favoriter mot Island. Skulle det isländska laget nypa poäng skulle dock kupongen rensas avsevärt. Pressen ligger på Hamrén att skapa positiva resultat, något han misslyckats med inledningsvis. Noll poäng och elva insläppta mål på tre matcher är långt ifrån förväntat resultat. Belgien med hemmafördel är alldeles för svårt. Enkel etta.

England kör en träningslandskamp mot USA. Vi spikar ettan eftersom det är Wayne Rooneys sista match med laget och han tveklöst vill göra en spektakulär sorti. Han har gjort det bra i den amerikanska ligan detta året och blir en tillgång. Vi litar på England här och spikar.

Spelförslag Topptipset 15 November

  1. Kroatien – Spanien 1X2
  2. Belgien – Island 1X
  3. Tyskland – Ryssland 1X
  4. England – USA 1
  5. Irland – Nordirland 1X
  6. Österrike – Bosnien-Hercegovina 1X
  7. Grekland – Finland 12
  8. Ungern – Estland 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!