Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Expertförslag 28 April Lördag

Tre starka lag på Topptipset expertförslag idag, den 28 april. Det är de som vår tipsproffs bygger sitt system kring på idag, lördag. Southampton blev utslaget ur FA-cupen. Nu har Burnley mycket goda möjligheter att få spela Europa League som startar om några månader. Vid vinst idag blir det Europaspel för Sean Dyches skrällag!

Anfallaren Barnes har gjort sex mål på åtta PL-matcher. Blir det fler idag, lördag? Brighton har haft problem med att få med sig poäng på bortaplan denna säsong. De har endast lyckats vinna två matcher på resande fot. Idag saknar de dessutom avstängde Davy Pröpper.

Huddersfield har en del problem, men lär stanna kvar i PL. Idag tar de emot Everton. Sedan avslutas första PL-säsongen med tuffa möten mot Man City, Chelsea och Arsenal. För Everton är dagens match inte alls lika viktig. Bra match för betting på nätet, då vår expert är stensäker på en etta här.

Middlesbrough har inte lyckats leva upp till förväntningarna. Samtidigt så är formen stabil. Idag har de goda chanser att säkra en playoff-plats i Championship. Millwall har gjort det mycket bra som nykomling men har en av säsongens tuffaste uppgifter framför sig i denna match på Topptipset. De får klara sig utan Cahill idag, då han har fått tre matchers avstängning.

Topptipset Systemförslag Lördag

Swansea – Chelsea                                2

Två tunga besked för hemmalaget Swansea inför lördagens viktiga hemmamöte mot Chelsea som inleder Topptipset Systemförslag. Fredagens undersökningar av de båda backarna Fernández och Bartley visar att båda missar lördagsmatchen på grund av knäskador. Spiktvåa.

Burnley – Brighton                                1

Även i denna Topptipset match handlar spelförslag om backskador. En skada i baksidan av låret har stoppat N’Koudou från de tre senaste Premier League-matcherna. Men till eftermiddagens möte med Birghton är Burnley-yttern tillbaka igen. Backen lånades in till Burnley från Spurs i januari och har hunnit med att göra sju matcher i ligaspelet för klubben. Viktige mittbacken tillika lagkaptenen Ben Mee saknas fortfarande. Burnley har högre motivation och vill avsluta sin fantastiska PL-säsong på ett bra sätt och en plats i EL.

Crystal Palace – Leicester                     1X2

Palace har 35 poäng och sex poäng tillgodo på The Saints på nedflyttningsplats. Londonlaget har bara tre matcher kvar att spela i ligan, jämfört med Southamptons fyra. Det ska ändå räcka för PL-spel i höst.

Huddersfield – Everton                         1X2

Huddersfield kommer till spel utan viktige mittfältaren Ince mot Everton i eftermiddag. Svårtippat i detta Topptipset möte. Helgardering att rekommendera.

Newcastle – West Bromwich Albion              1

4 raka vinster och 1 förlust på 9 matcher först. Sedan en förlust mot Everton. Tränaren Rafael Benítez har lyckats med det omöjliga och fick Newcastle United att klara sig i PL.

Southampton – Bournemouth            1X

Bråk mellan tränaren och en nyckelspelare är inte vad nedflyttningshotade Southampton behöver. Det är dock det som har skett mellan Boufal och Mark Hughes. Stjärnan är nu petad från spel.

Boufal har vägrat att värma upp, när han satt på bänken i matchen mot Chelsea den 14:e april. Efter matchens slut hamnade han i en hätsk diskussion med tränaren i omklädningsrummet. Påverkar hans frånvaro Southamptons vinstchanser idag? Det tror inte vår Topptipset expert som sätter 1X på denna match.

Aston Villa – Derby                                1

Lördagens spelkupong fortsätter med Aston Villa mot Derby. Spiketta, då hemmalaget är flera klasser bättre.

Middlesbrough – Millwall 1

Millwall jagar kvalplats till Premier League. Vi tror dock inte på några poäng här mot Middlesbrough. Topptipset tips avslutas med en etta.