Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset analys & förslag 23 November

Det här Topptipset analys & förslag 23 November hämtar matcher runt om i Europa. En skön nyhet då de flesta ligor haft uppehåll för spel i landslag. Kupongen hämtar intressanta matchningar från flertalet ligor och vi hittar bra spelmöjligheter hos bland annat St Etienne och Stuttgart som kan underlätta bra utdelning.

Den här säsongen har Leverkusen haft svårt att få med sig resultaten. I Bundesliga har de bara klarat av en seger på de sex senaste omgångarna. Mot Leipzig såg de andefattiga ut. Nu ligger pressen på tränaren att bryta den negativa trenden om han inte skall få lämna laget i förtid. Stuttgart ligger på jumboposition men kommer närmast från en trepoängare mot Nürnberg. Vi utgår från ettan men garderar friskt.

I Ligue 1 möts topplagen Lyon och St Etienne. Hemmalaget har en förlust de senaste tretton matcherna och framåt kan de hota de flesta lag. St Etienne å sin sida avslutade starkt innan uppehållet och har visat fina takter den här säsongen. Tvåan är absolut inte omöjlig och den hade rensat kupongen utan pardon. Vi helgarderar och hoppas på det bästa.

I England kämpar West Bromwich för uppflyttning till PL. Slog Leeds i en viktig match innan serien tog uppehåll, vilket var ett steg i rätt riktning. Ipswich har svaga resultat den här säsongen. Har bara en vinst på sjutton matcher men lyckas ofta rädda oavgjort resultat. WB klart bättre laget och utgångstvåan är given.

Den belgiska ligan bjuder på en bra missmatchning där vi inte slösar på strecken. Club Brugge är ett av landets topplag och gör det bra i serien såhär långt. Nu får de besök av Zulte-Waregem som är ett sant bottenlag i ligan. De har bara lyckats ta en poäng på bortaplan under hela säsongen. Den andra kommer säkerligen inte den här gången.

Topptipset systemförslag 23/11

  1. Bayer Leverkusen – Stuttgart 1X
  2. Lyon – St Etienne 1X2
  3. Ipswich – West Bromwich 2
  4. Coventry – Peterborough 1X
  5. Club Brugge – Zulte-Waregem 1
  6. Leganes – Alavés X2
  7. Granada – Sporting Gijon 1
  8. Hellas Verona – Palermo 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!