Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Topptipset 21 december 2018

Blandad kompott detta expertförslag Topptipset 21 december 2018. Brittisk fotboll inleder kupongen där vi hittar bra spikförslag hos Liverpool, som står inför en lämplig uppgift.

Det sista har the Reds gjort anmärkningsvärda insatser. De säkrade avancemang i Champions League efter en nagelbitande avslutning och vann mot Manchester United i ligan med tre mål mot ett. Då gjorde Shaqiri två mål efter att blivit inbytt i sista skedet av matchen. Wolves gör en bra säsong och kniper plats efter plats i tabellen, men nu blir motståndet för svårt.
Dortmund har gått fram som tåget den här säsongen, även om första förlusten kom förra omgången. Då var det Düsseldorf som stod för det överraskande resultatet. Med tanke på att de är nykomlingar kan underskattning helt klart varit en faktor. Gladbach vann rättvist med två mål mot noll mot Nürnberg, som ligger på sista plats i tabellen. Mönchengladbach har en hel hög med spelare som är tveksamma för start, bland annat Ginter, Hofmann och Jantschke. Även hemmalaget har flera spelare borta. Inget tvivel att att det är Borussia Dortmund som är storfavoriter här. Vi spikar.

Det går inte så bra för Girona just nu, som enbart mäktat med en trepoängare de senaste fem försöken. Har en del skadeproblem men eventuellt kommer en del ordinarie spelare tillbaka här. Getafe är heta. De har en förlust på tio matcher och en stark defensiv har varit receptet till framgång. Vi chansspikar tvåan.

Topptipset systemförslag 21/12-2018

  1. Wolverhampton – Liverpool 2
  2. Borussia Dortmund – Mönchengladbach 1
  3. Girona – Getafe 2
  4. Real Sociedad – Alavés 1X
  5. VVV-Venlo – Zwolle 1X2
  6. Gent – Cercle Brugge 1X
  7. Ascoli – Brescia X2
  8. Mallorca – Gimnastic Tarragona 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!