Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Expertförslag 19 Februari

Expertförslag för Topptipset kupong bild

Veckans Topptipset börjar med bra fotboll. Det är sällan det är så roligt på måndagar som det är idag. Ett par roliga garderingar sätter färg på måndagens system på Topptipset – Lazo och Sporting kan få sluta trots ”enkla” uppgifter. Manchester City går för en riktig supersäong och gör tillräckligt för att enkelt slå ut Wigan ur FA-cupen på måndagen. Urstark spik, förstås. Spik även på Djurgården, som fick en tuff start på förra säsongen då man floppade i Svenska Cupen. Det har man knappast glömt och nu räknar vi med bra inställning i premiären mot Degerfors.

Lazio har tappat rejält med mark på sistone och i torsdags, i matchen som var med på Europatipset tips, var man dessutom i Rumänien och föll mot Steaua i Europa League. Tuffa tider och vi tar med krysset när bottenlaget Verona gästar. Även portugisiska Sporting Lissabon spelade Europa League i torsdags – borta i Kazakstan. Överlag ett tufft schema en längre tid och någon toppform har laget absolut inte visat. Inspirerande uppgift för hemmalaget Tondela och vi öppnar upp för knall!

Våra Speltips från Expert på Topptipset Idag

Rolig kupong och vår expert lirar följande 48 rader:

  1. Wigan – Manchester City               2

En lämplig cupuppgift för Manchester C. Wigan är med i toppstriden i League One och håller hygglig klass, men det måste till en riktig plattmatch av City om Wigan ska ha chans.

  1. Djurgården – Degerfors             1

Djurgården har tappat sin härförare Kim Källström och det kommer att märkas, men det finns flera som vill ta över. Djurgården ska kunna toppstrida den här säsongen.

  1. Elfsborg – GAIS                            1

Mycket nytt i Elfsborg den här säsongen och det kan knappast bli sämre än i fjol då laget floppade. Nu är formen svårbedömd, men det ska finnas tillräckligt hög grundkapacitet.

  1. Aarhus – Sönderjyske                1X

  2. Lazio – Verona                            1X

Lazio har haft problem i ligan på slutet och har tre förluster i följd. Har därmed halkat utanför CL-platserna och nu är det viktigt att studsa tillbaka. Det borde ske mot Verona.

  1. Tondela – Sporting Lissabon    1X2

Sporting Lissabon spelar även i Europa League och där var det match i Kazakstan i torsdags, men undra om inte guldkampen i ligaspelet smäller högre. Tondela håller ingen vidare klass.

  1. Getafe – Celta                                X2

Getafe har fyra oavgjorda i följd, men 0-0 borta mot Barcelona och 1-1 borta mot Sevilla visar ju att formen är strålande. Celta har också vass form, men det blir inte lätt.

  1. E.Frankfurt – Leipzig                     X2

Intressant toppmöte. Fyran E. Frankfurt ligger två poäng bakom Leipzig. Det finns en viktig skillnad mellan lagen inför den här matchen. Leipzig har spelat i cupen borta mot Napoli.