Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset expertförslag 19 November 2018

Sista omgången av Nations League utgör kupongen det här Topptipset expertförslag 19 November 2018. Spikförslag hittar vi hos Makedonien och Lichtenstein, ovanliga namn i sammanhanget.

I sommar stod Tyskland för VM:s största fiasko. I NL har det inte sett mycket bättre ut och laget har redan cementerat sin plats sist i gruppen. Gjorde ändå en hyfsad prestation mot Ryssland nu i veckan, men det var bara en träningsmatch. Nederländerna imponerar och tvåmålsvinsten mot regerande världsmästarna Frankrike ger mersmak. Löser de kryss här är de klara för vidare spel. Det tippar vi på att de klarar.

Både Slovakien och Tjeckien kämpar för att undvika nedflyttning. De har spelat ihop tre poäng vardera men Tjeckien har avsevärt bättre målskillnad. Kryss är således godkänt resultat för de. Vi utgår från etta och tar med lika resultat.
Eftersom Danmark redan säkrat avancemang är det högst troligt att de roterar en del i startelvan. Irland har problem i truppen överlag, men offensivt har det varit under all kritik. De blir nedflyttade och får troligtvis vika sig här oavsett. Ett – kryss är ett bra spel.

Lite turligt är Bulgarien fortfarande med dugligt i turneringen, efter att kvitterat mot Cypern på straff i slutminuterna. De ligger på samma poäng som Norge men har sämre målskillnad vilket innebär att det är seger som gäller. Slovenien är ett sämre lag och de har lite att spela för. Motivation här fäller avgörandet. Etta.

Lagerbäck har gjort ett mycket bra jobb med Norge, som enbart åkt på en förlust på de nio senaste landskamperna. Mot Slovenien såg det ändå inte stabilt ut. Cypern bör inte klara av det här.

Det går bra för FYR Makedonien just nu. De har bara förlorat en av de tolv senaste matcherna. Stod för en stabil insats mot Lichtenstein. Det räcker med oavgjort resultat här. Men det borde bli vinst mot Gibraltar, klasskillnad i grunden fäller avgörandet.

Topptipset 19/11 systemförslag

  1. Tyskland – Nederländerna 1X2
  2. Tjeckien – Slovakien 1
  3. Danmark – Irland 1X
  4. Bulgarien – Slovenien 1X
  5. Cypern – Norge X2
  6. FYR Makedonien – Gibraltar 1
  7. Liechtenstein – Armenien 2
  8. Almeria – Deportivo 12
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!