Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Topptipset 18 december 2018

Den här gången väntar en fartfylld kupong detta expertförslag Topptipset 18 december 2018. I England går Man City fram som tåget och detsamma kan sägas om Borussia Dortmund i Tyskland. Bägge lagen spelar på bortaplan men utgör oavsett våra spikförslag.

De fyra första matcherna är från den engelska Ligacupen. Det är kvartsfinaler som gäller nu vilket bör betyda att även de större lagen tar uppgiften seriöst. Fyra av de kvarvarande lagen tillhör toppskiktet i PL. Räkna med att Londonderbyt mellan Arsenal och Tottenham bjuder på en sprakande tillställning. Det var dagens hemmalag som tog hem mötet för lite knappt en veckan sedan. De får vårt utgångstips, men matchen bör garderas. Middlesbrough bör också ha möjlighet att säkra tre poäng, mot Burton som inte spelar i samma liga, men som till sitt försvar gjort det väldigt bra hittills.

Hemmalaget Bologna har det tuff just nu. De har inte stått som vinnare sedan början av september, vilket är klart oroande. Milan har en annan nivå i grunden och kommer utöver det från en säsong där de gjort det bra. Just nu ligger de på fjärde plats i Serie A. Torskade förvisso i EL mot Olympiakos nu i veckan. Frågan är hur mycket laget med erfarenhet från CL satsade på turneringens lillebror. Vi tar med kryss så täcker vi upp det mesta.

I Tyskland är det Dortmund som dominerar ligaspelet. De ligger hela nio poäng framför tvåan Mönchengladbach vilket är imponerande. Utöver det spelar de väl i Champions League, där de vann sin grupp och är klara för vidare spel. Düsseldorf kommer inte ha något att säga till om, här kommer ytterligare tre poäng och vår andra spik för kupongen.

Topptipset systemförslag 18 december

  1. Leicester – Manchester City 2
  2. Middlesborough – Burton Albion 1X
  3. Arsenal – Tottenham 1X2
  4. Chelsea – Bournemouth 1X
  5. Bologna – Milan X2
  6. Düsseldorf – Borussia Dortmund 2
  7. Hertha Berlin – Augsburg 1X2
  8. Wolfsburg – Stuttgart 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!