Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset expertförslag 17 december 2018

Matcher hopplockade från flertalet andraligor är det som gäller den här kupongen. Vårt Topptipset expertförslag 17 december 2018 hittar bra spikförslag hos Köln och Fenerbache.

Via vinsten över Udinese klättrade Atalanta i tabellen vilket lär gett en hel del energi. Är farliga framåt och offensivt finns det få lag de inte kan hota. Lazio har kryssat hela fyra matcher på raken. Mönstrade ett reservbetonat lag i det betydelselösa mötet mot Frankfurt i EL. Ettan känns tryggast.

Derby hade en man mer huvuddelen av matchen mot Wigan men vann trots allt bara med ett uddamål. Det gav dock en viktig fjärde plats i tabellen. Nottingham förlorade mot Preston och gick miste om välbehövliga poäng. Ett – kryss täcker in det mesta.

Fenerbache har förvisso en svacka som resulterat i en vinst på de tio senaste matcherna. Laget ligger näst sist i tabellen och är i desperat behov av poäng. Ny tränare nu vilket kanske gett lite ny kraft. Erzurumpsor blev uppflyttade i år och det går sådär. De har fortfarande inte vunnit på bortaplan.

Topptipset systemförslag 17/12-2018

  1. Atalanta – Lazio 1X2
  2. Alavés – Athlétic Bilbao 1X2
  3. Derby-Nottingham 1
  4. Fenerbahce – Erzurumspor 1
  5. AGF Aarhus – Hobro IK 12
  6. Köln – FC Magdeburg 1
  7. Hellas Verona – Pescara 1X2
  8. Valenciennes – Metz X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!