Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Topptipset 15 december 2018

Engelsk fotboll för hela slanten detta expertförslag Topptipset 15 december 2018. Först ut är Tottenham och matchen bjuder på det bästa spikförslaget, då Burnley inte håller i närheten samma klass.

I veckan spelade Tottenham en match i Champions League mot FC Barcelona, där de klarade vidare spel med en pinne med sig hem. Nu hemmafördel mot Burnley som har en ganska bra period med hedervärd insats mot Liverpool och en seger mot Brighton i ryggen. Här blir det noll poäng.

Bottenlaget Watford är i skrikande behov av poäng. Gjorde en fin insats mot Everton även om det inte blev vinst eftersom motståndarna kvitterade i den nittiosjätte matchminuten. Cardiff är inte i närheten av lika svårt motstånd och även om det synts ljusglimtar det senaste lär det inte räcka till.

West Ham starka just nu och formen har infunnit sig på riktigt, med ett vasst anfall som hotar. Fulham har haft lite otur och känts håglösa det sista. Nu derby i London och då lär de tända till lite extra. Utgångstvåan ändå sundast.

Topptipset systemförslag 15 december 2018

  1. Tottenham – Burnley 1
  2. Crystal Palace – Leicester 12
  3. Huddersfield – Newcastle 1X
  4. Watford – Cardiff 1
  5. Wolverhampton – Bournemouth 1X2
  6. Fulham – West Ham 1X2
  7. Aston Villa – Stoke 1X
  8. Blackburn – Birmingham 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!