Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset expertförslag 14 November

Det är exotiska matcher som väntar detta Topptipset expertförslag 14 November, där huvuddelen av drabbningarna kommer från Brasilien. Största missmatchningen hittas i vänskapslandskampen mellan Schweiz och Qatar.

Den här landskampen är viktig för Schweiz trots att den är för övning. Senare i veckan har de nämligen en stormatch mot Belgien i nya Nations League. Räkna med att de använder mötet mot Qatar för att finslipa formen. Det bör också betyda att de vilar sina bästa spelare. Qatar håller inte i närheten samma klass och tvåmålsförlusten mot Uzbekistan där de blev nollade är ett bra exempel. Vi spikar och blickar vidare.

Det går bra för Bahia just nu. Hemma har de inte åkte på en förlust sedan i Augusti, vilket är bra kämpat. Nu senast lyckades de vända ett tvåmålsunderläge till vinst mot Vitoria. Ceara spelar inte stabilt och det är svårt att ge laget förtroende. De förlorade det första mötet mellan lagen med noll mål mot två. Vi börjar med en glasklar tvåa.

Just nu är det Palmeiras som toppar ligan. De har inte en enda nollpoängare sedan Maj, vilket är klart imponerande. Då kom förlusten mot Fluminese, som även är dagens motstånd. De lyckas vinna matchen med ett nål mot noll. Högst tveksamt att de upprepar den bedriften. Klar etta.

Topptipset systemförslag 14 November

  1. Schweiz – Qatar 1
  2. Vasco da Gama 1X
  3. Bahia – Ceará 1X
  4. Parana – Atlético MG 2
  5. Cruzeiro – Corinthians X2
  6. Palmeiras – Fluminense 1X
  7. Sao Paulo – Gremio 12
  8. Sport Recife – Vitoria 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!