Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Expertförslag 1 Maj Tisdag

Fin blandning av matcher från Europas alla hörn väntar på Topptipset idag den 1 maj. Visst är det CL-matchen mellan Real Madrid och Bayern München som står ut. Vi på ettkrysstva.com går för att spika vinst för hemmalaget här. Samma gör vi även på dagens Europatipset tips med inlämning klockan 18.55.

Real ska ta sig till en ny CL-final och utgångsläget är givetvis bra inför tisdagens supermatch. Segern borta i München var stark och Ronaldo med lagkamrater spelar med vetskapen att Bayern måste attackera. Denna taktik lär ge fina ytor att kontra på för Madrid-laget.

Real vill säkert trots läget föra spelet och kommer inte bjuda på chanserna. Boateng och Robben missar returen, vilket är tufft för Bayern, även om deras spelartrupp är bred.

Flera andra matcher är intressanta, även om det är CL-semin som alla kommer att streama gratis idag. Hallandsderbyt i Superettan är en av sådana möten som du inte får missa. Falkenberg har rivstartat i serien och är obesegrat så långt. Halmstad tippades tillhöra tabelltoppen, men har inte fått bra resultat i inledningen av säsongen. Vår bettingexpert förväntar sig betydligt mer från laget, men just idag tippar vi ett oavgjort resultat. På vårt systemförslag som du hittar längre ned i artikeln tar vi dock det säkra före det osäkra och helgarderar.

En bra Topptipset spik hittar vi också i Söderettan, där IK Oddevold spelar hemma mot Skövde AIK. Oddevold har startat säsongen på ett galant sätt – till skillnad från motståndarna Skövde. De är ett jumbolag och lär fortsätta att harva i botten av serien.

Tänk även på att både Walsall och Wimbledon har hög motivation i LeagueOne. Klubbarna behöver poäng för att undvika nedflyttning. Nedan presenterar vi ett systemförslag som baseras på analysen ovan. Lycka till!

Systemförslag Tisdag Topptipset

  • Real Madrid – Bayern München               1
  • Halmstads BK – Falkenbergs FF                1X2
  • Norrby IF – Jönköpings Södra                    1
  • FK Karlskrona – Tvååkers IF                          2
  • IK Oddevold – Skövde AIK                          1
  • Bradford – Walsall                                          X2
  • Doncaster – AFC Wimbledon                        X2
  • Scunthorpe – Plymouth                               1X