Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertanalys Topptipset 8 december 2018

En rolig kupong med matcher från Premier League är det som gäller denna expertanalys Topptipset 8 december 2018. Man United har förvisso en tveksam säsong bakom sig, men när Fulham på jumboplats står för motståndet skall det bli tre poäng.

Londonlaget Arsenal har gjort det riktigt bra den här säsongen. Nu har de hemmafördel mot Huddersfield och spiken är given. Hemmalaget har förvisso en del bortfall i truppen efter skador men det lär inte spela en avgörande roll. Etta.

I matchen mellan Chelsea och Man City tvingas vi till gardering. Chelsea har en stark säsong bakom sig och är svårslagna hemma. Bortalaget har fortfarande inte åkt på sin första förlust den här säsongen. Kommer från täta matcher mot Watford och Bournemouth som var jämnare än man kunde förväntat sig. Vi helgarderar, tvåan är troligast trots allt.

Hemma är West Ham starka. De kommer från en bra period som gett mersmak. Arnautovic är osäker här. Nu är det derby mot Palace som gäller. De har haft en hyfsad säsong även om de blev tillbakatryckta något mot Brighton. Vi kör ett – två som täcker in det mesta.

Vi vill lyfta ett varningens ord för Southampton som haft en tuff period vilket resulterat i tränarbyte. Nu är det Cardiff som står för motståndet och då bör laget ha bra chans att knipa poäng. De har fina matcher på hemmaplan men den här matchen är högst osäker. Vi helgarderar.

Topptipset systemförslag 8/12-2018

  1. Chelsea – Manchester City 1X2
  2. Arsenal – Huddersfield 1
  3. Manchester United – Fulham 1
  4. Leicester – Tottenham X2
  5. Burnley – Brighton 1X
  6. West Ham – Crystal Palace 12
  7. Cardiff – Southampton 1X2
  8. Leeds – Queens PR 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!