Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset expertanalys 3 December

Ny vecka och den inleds med en Topptipset expertanalys 3 December med blandad kompott. Bayern Leverkusen gör det bra just nu och står för en stabil tvåa och tillika spikförslag.

När Atalanta föll ihop totalt mot Empoli visade laget stora brister och allmänt taskig form. Napoli gör det bra och har bara åkt på en nollpoängare de senaste femton matcherna. Vi utgår från tvåa.

För Bilbao har säsongen inneburit resultat långt under förväntad nivå. Hade bara en vinst på tretton matcher innan de löste en trepoängare i den spanska cupen i veckan. Levante är inget lätt motstånd även om deras ojämna spel inte heller ingjuter förtroende. En matchs om kräver gardering.

Bayern Leverkusen bör kunna lösa fina placeringar i ligan innan säsongen är slut. Spelade framgångsrikt en match i EL nu i veckan, där de inte ställde upp med optimalt lag. Nürnberg har sex matcher utan vinst och tappar det bitvis helt. Tvåan känns riktigt bra.

Vårt andra spikförslag hittar vi i England. West Bromwich har tre vinster i rad, den senaste kom mot Swansea. Brentford är inne i en rejäl svacka som resulterat i en vunnen match sedan september. Klasskillnad och bra spik.
Portugals Sporting Lissabon utklassade Qarabag den senaste omgången av Europa League. Nu reser de för en tuff drabbning i ligan. Rio Ave är starka hemma, där de inte åkt på en nollpoängare ännu. Den kommer troligtvis nu, men vi garderar.

Topptipset systemförslag 3/12

  1. Atalanta – Napoli 1X2
  2. Levante – Athletic Bilbao X2
  3. Nürnberg – Bayer Leverkusen 2
  4. West Bromwich – Brentford 1
  5. Rio Ave – Sporting Lissabon X2
  6. AGF Aarhus – Vejle 1X2
  7. Foggia – Venezia 1X
  8. Auxerre – Lorient 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!