Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertanalys Topptipset 19 december 2018

En svårbedömd match i engelska Ligacupen inleder kupongen denna expertanalys Topptipset 19 december 2018. Arsenal vann det senaste mötet mot Tottenham för lite drygt en vecka sedan. Nu är det andra derbyt och det är oavsett en öppen historia.

Det är totalt två kvartsfinaler i Ligacupen som är med den här kupongen. Chelsea är berättigat storfavoriter mot Bournemouth, som troligtvis får tacka för sig efter den här matchen. Londonlaget har dock haft ett tuff spelschema det sista varför vi känner oss tvungna att ta med gardering tidigt. Kommer ändå från en trepoängare mot Brighton i helgen.

Förra matchen mellan Arsenal och Tottenham slutade fyra – två till hemmalaget. Det är derby och då kan det mesta hända. Vi tar inga onödiga risker och helgarderar, även om ettan hade varit vår utgångspunkt, om än svagt.

Vi hittar en bra spik i de fyra drabbningarna från Tyskland. Bayern München har en bit kvar till nivån de hade för några år sedan. Nu ett viktigt möte mot Leipzig som ligger på fjärde plats i tabellen. Viktiga poäng i toppstriden där Dortmund skaffat sig en bekväm ledning med nio poäng. Skall de inte bli avhängda helt är det vinst som gäller här då och högst tveksamt att storlaget ger bort pinnar!

De senaste åren har Celtic gått från klarhet till klarhet i Skottland. De är regerande mästare och förra året var det inget annat lag som var nära att kunna hota. I år är det en tätare kamp där fem lag ligger inom fyra poäng från varandra i toppen. Celtic ligger trea. Mot Motherwell bör de vinna.

Systemförslag Topptipset 19/12-2018

  1. Chelsea – Bournemouth 1X
  2. Arsenal – Tottenham 1X2
  3. Bayern München – RB Leipzig 1
  4. Freiburg – Hannover 12
  5. Mainz – Eintracht Frankfurt X2
  6. Weder Bremen – Hoffenheim 1X2
  7. Celtic – Motherwell 1
  8. Hibernian – Rangers FC X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!