Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset expertanalys 12 december 2018

Det är avslutning på gruppspelet i CL den här onsdagen. Vår Topptipset expertanalys 12 december 2018 görs intressantare via en halv miljon kronor extra att kriga om.

Först ut ett möte om segern i Grupp E. Ajax och Bayern München har redan säkrat avancemang. Holländarna har ett vasst anfall som bevisligen kan hota även de bästa. Bayern München har en bit kvar till maximal nivå men har åtminstone börjat hitta till formen. Tvåan starkast.

Man City kommer gå vidare och vid minst kryss den här matchen vinner de också sin grupp. Gjorde en fin prestation mot tuffa Chelsea i PL i veckan. Hoffenheim skall normalt inte kunna hota men satsar ofta friskt framåt. De spelar för en tredjeplats, men dte lär inte hålla. Spika ettan.

Vem som blir tvåa efter City är en öppen debatt. Det är Sjaktar och Lyon som strider om den. Donetsk måste vinna för att ta sig vidare medans det franska laget kan nöja sig med ett lika resultat. De har en utvilad trupp vilket kan vara avgörande. Matchen bör helgarderas men vi utgår från tvåa.

Det har gått sådär för Man United den här säsongen, men de har åtminstone säkrat en andraplats i gruppen. Valencia är redo för EL och den här matchen betyder alltså ganska lite, även om United teoretiskt kan vinna gruppen, om Juventus blir nollade av YB. Kryss?

Juventus har gjort en riktigt bra säsong. De har arton vinster på tjugo matcher vilket är riktigt bra. De ligger etta i gruppen två poäng för Manchester. Young Boys gör det fortsatt bra i den inhemska ligan men nu blir motståndet ett helt annat. Mot ett motiverat United skall det normalt inte hålla. Första matchen vann italienarna med tre mål mot noll.

Topptipset system 12/12-2018

  1. Ajax – Bayern München X2
  2. Benfica – AEK Athen 1
  3. Manchester City – Hoffenheim 1
  4. Sjaktar Donetsk – Lyon 1X2
  5. Real Madrid – CSKA Moskva 1X
  6. Viktoria Plzen – Roma 1X2
  7. Valencia – Manchester United X2
  8. Young Boys – Juventus X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!