Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertanalys Topptipset 10 december 2018

Blandad kompott denna expertanalys Topptipset 10 december 2018. Matcher från sju olika länder innebär en del jobb för spelare. Starkaste spiken hittar i i vårt rödvita grannland, där Nordsjälland har hemmafördel mot Aarhus.

Först ut är dock en match från PL. Everton har hemmafördel mot bottenlaget Watford. Hemmalaget har haft svåra möten det senaste, bland annat ett svårt derby mot Liverpool förra veckan. Gjorde en bra insats och laget förtjänade en pinne. Därefter en kryssmatch mot Newcastle. Lättare uppgift idag och vi spikar ettan.

I Danmark har Nordsjälland en tacksam uppgift i form av Aarhus, som inte visar upp någon särskild form just nu. I fjol avslutade de säsongen på tredje position. Tog den första segern på resande fot nyligen. AGF vann förvisso mot Vejle sista omgången men har mediokra insatser i bältet innan det. Vi chansspikar ettan.

Från Italien kommer en match från Serie B. Två topplag är det som drabbar samman. Inget av lagen har förlorat hemma på sju matcher den här säsongen. Inte samma positiva resultat på resande fot så vi utgår bergsäkert från etta.

Topptipset systemförslag 10 december

  1. Everton – Watford 1
  2. Athletic Bilbao – Girona 1X
  3. FC Nordsjälland-AGF Aarhus 1
  4. Feirense – Maritmo 1X
  5. Bochum – St. Pauli 1X2
  6. Sakernitana – Brescia 1X
  7. CA Patronato Parana – Vélez Sarsfeld 1X2
  8. Belgrano Córdoba – Tigre 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!