Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Topptipset 17 November 2018

Nations League och League One är mixen som vi tar oss an på lördagens Topptipset. Azerbajdzjan och Rumänien är lagen vi bygger systemet kring.

Azerbajdzjans och Rumäniens motståndare är Färöarna och Litauen. Två nationer som sällan brukar stå som vinnare av landskamper. Här möter de alldeles för tufft motstånd och dessutom på bortaplan, därför spikar vi Azerbajdzjan och Rumänien.

Sverige tappade en klar ledning till förlust när de mötte Turkiet i Sverige senast. Matchen följdes åt av enpoängare mot både Ryssland och Slovakien. Turkarna är svårslagna hemma och nu väntar en annan typ av match än senast, även om vi kan räkna med ett revanschsuget blågult landslag. Ettan tyvärr ändå starkast.

En europeisk toppmatch väntar mellan Italien och Portugal. Italienarna har inte förlorat hemma på elva landskamper även om de kryssat för mycket för toppbetyg. Portugal tog hem det första mötet, även om motståndarna då roterade kraftigt i startelvan. Ändå ettan som känns bäst här. Ronaldo är inte med för Portugal, men det verkar inte stört särskilt mycket innan. Ett – kryss räcker långt.

En lurig match är den mellan Albanien och Skottland. Skottarna har ofantligt mycket avbräck i truppen. Albanien är svårspelade hemma. Inte en glasklar match, men krysset känns faktiskt allra bäst, men bör garderas.

Expertförslag Topptipset system

  1. Turkiet – Sverige 1X
  2. Italien – Portugal 1X
  3. Albanien-Skottland 1X
  4. Azerbajdzjan – Färöarna 1
  5. Rumänien – Litauen 1X
  6. Malta – Kosovo X2
  7. Accrington Stanley – Barnsley X2
  8. Burton Albion – Coventry 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!