Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Topptipset Tips 16 Mars

Dagens Topptipset Tips Fredag

Det blir ett smålurigt Topptips kupong idag, fredag. Det är inte världens bästa urval av fotbollsmatcher att tippa på, men det är vi vana vid att det är så på fregar. Med många öppna matcher sätter vi vårt spikhopp till Lech Poznan, Hibernian och Monaco. Vi rekommenderar er att hålla ut och tippa Stryktips imorgon, lördag, i stället. För er som inte orkar vänta har vi självklart förberett dagens Topptipset speltips. Dags att sätta igång och kika på kvällens fotbollsmatcher,

Inför Dagens Topptipset: Tips och Matchanalys

I spanska La Liga ryckte bottenlaget Levante upp sig från ett riktigt uselt 2018. De gjorde detta med en tuff bortaseer mot Getafe senast. Motståndarna Eibar överraskar i La Liga denna säsong och har fortfarande häng på en Europa League-plats 2018/19. Utan några egentliga stjärnor har Eibar ett hårt jobbande team som ofta skakar storlagen som Barca, Real och Atletico. Bortaseger garderas här upp i dagens Topptipset tips med ett kryss.

Vi går vidare på Topptipset kupongen denna fredag och hamnar i Tyskland. I Bundesliga har Stuttgart på sistone ryckt upp sig från den värsta bottenstriden. Den nya tränaren Korkut har på bara sex första matcher tagit inte mindre än fjorton poäng. Detta kan jämföras med de 20 som laget tidigare tagit på de första 20 matcherna i toppdivisionen. Hemvändande målskytten tillika veteranen Mario Gomez är tillbaka efter nio år i andra klubbar. Spännande! Det återstår att se hur mycket speltid Mario kommer att få. Freiburg är luriga och kan greja oavgjort i dagens match.

Skottland är också med bland fredagens Topptipset spel. Nykomlingen Hibernians har överraskat i ligan och hänger på i toppen. Blott en förlust, mot ledande Celtic, på de tio senaste imponerar. Celtic är ju absolut bäst i Skottland just nu. Deras säsong liknar den som Manchester City gör i Premier League. Bland Hibernians matcher sticker bortasegern mot Glasgow Rangers och segern i Edinburgh-derbyt mot Hearts ut. Lagets eldige manager Lennon (inte John, utan Neil) får dock se dagens Topptipset match från läktaren. Han är nämligen avstängd idag.

Vårt Topptipset Tipsförslag Fredag

  • Levante – Eibar: X2 – Levante slet hårt för vinsten senast. Laget fick sju gula och ett rött kort. Eibar är starka även i år och har häng på Europaspel.
  • Excelsior – Den Haag: 1X2 – Svårtippat. Topptipset tips här är en helgardering. Vi vågar inte tippa något annat.
  • Lech Poznan – Lechia: 1 – Etta och klar seger för Lech. Dagens Topptipset spik.
  • Victoria – Portimonense: 1X – Portimonenses Fabricio fick sy 18 stygn efter en stämpling i buken senast. Han kommer att saknas enormt, vilket höjer Victorias vinstchanser avsevärt.
  • Saint Johnstone – Hibernians: 2 – Hibernians tog en moralstärkande derbyseger senast mot Hearts. Vinner även här trots hetlevrade managern Lennons avstängning.
  • Freiburg – Stuttgart: 2 – Stuttgart är obesegrade i sex raka sedan Korkut tog över som tränare. Målsprutan Gomez är hemma i Stuttgart igen. Tvåa.
  • Monaco – Lille: 1 – Jovetic trivs i Monaco och har sett till att Radamel Falcaos skadefrånvaro knappt märkts. Lille fortsätter att svika. Klar etta.
  • Chateauroux – Le Havre: 1X2 – helgardering, då det är enormt svårt att se en vinnare i denna Topptipset match.